Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

WILL

Ταινία, 2024, 114 λεπτά
WILL
Τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, δύο αστυνομικοί δεν ξέρουν αν πρέπει να επιλέξουν τον δρόμο της συνεργασίας ή της αντίστασης στην κατεχομένη από τους Ναζί Αμβέρσα.
Ο τίτλος ταινία WILL αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2024 και διαρκεί 114 λεπτά. ?d????? d??µa ??a t?? ?' ?a???sµ?? ???eµ? µe t??? Stef ?e?t?, ??e??? ?????t ?a? ?at?? S?µ???. S?????ete? ? ??µ ??e???t?. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. WILL: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ταινία είναι Σκοτεινό, Συγκινητικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε WILL

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Φλαμανδικά - Ηχητική περιγραφή;Φλαμανδικά [Αρχική];Τουρκικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Φλαμανδικά

Περισσότερα όπως WILL

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Μέσα απ' το Παράθυρο 3: Το Βλέμμα σου
Η Ρακέλ κι ο Άρης δεν έχουν ξεχάσει ο ένας τον άλλον, παρότι βγαίνουν με άλλους. Θα ξανασμίξουν, παρά την πίεση της οικογένειας, στο τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας;
Mea Culpa
Μια δικηγόρος πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην οικογένεια, το καθήκον και τις δικές της επικίνδυνες επιθυμίες όταν αναλαμβάνει έναν καλλιτέχνη που κατηγορείται για φόνο.
Απόψε θα Έρθει ένας Φίλος
Τον Αύγουστο του 1944, Γερμανοί στρατιώτες πηγαίνουν σε ένα νοσοκομείο στις γαλλικές Άλπεις ψάχνοντας αντιστασιακούς. Όμως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.
Strohfeuer
Μια νεαρή μητέρα παίρνει διαζύγιο για να ζήσει ελεύθερη και να κάνει καριέρα, αλλά βλέπει πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνει παιδί μόνη της σε μια μεροληπτική κοινωνία.
Un beau monstre
Ένας χαρισματικός αλλά σαδιστής άντρας απολαμβάνει να βασανίζει ψυχολογικά τις γυναίκες του – μέχρι που η αστυνομία αποφασίζει να ερευνήσει.