Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Wild Venice

Ντοκιμαντέρ, 2014, 52 λεπτά
Wild Venice
Εξερευνήστε ένα λιγότερο γνωστό μέρος της Βενετίας: τη φύση της! Στους κοραλλιογενείς υφάλους ή τους κήπους, βρείτε δηλητηριώδη θηλαστικά και παράξενα θαλάσσια πλάσματα.
Ο τίτλος ντοκιμαντέρ Wild Venice κυκλοφόρησε το 2014 και διαρκεί 52 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 7 ετών.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Ελληνικά;Γαλλικά

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Pamela, a love story
Με δικά της λόγια, μέσα από βίντεο και ημερολόγια, η Πάμελα Άντερσον μιλά για το πώς έγινε διάσημη, τις θυελλώδεις σχέσεις της και το sex tape που προκάλεσε σκάνδαλο.
Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn
Ο δημιουργός της σειράς, Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, και η ομάδα του περιγράφουν τη γένεση της στωικής και σκοτεινής ηρωίδας τους μέσα απ’ την κόλαση της Κοπεγχάγης.
The Man on the Other Side
Σ' αυτό το κατασκοπευτικό θρίλερ του Ψυχρού Πολέμου, μια Δυτικογερμανίδα γραμματέας βοηθάει τον φίλο της να κλέψει κρατικά έγγραφα και συλλαμβάνεται από την Ασφάλεια.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
Αυτό το σοκαριστικό ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την πορεία ενός ανέμελου περιπλανώμενου από τη στιγμιαία ψηφιακή δόξα στην απότομη πτώση που τον οδήγησε στη φυλακή.
Η Μαφία του Μουμπάι: Αστυνομία Εναντίον Υποκόσμου
Στο Μουμπάι της δεκαετίας του '90, ένας αρχιμαφιόζος και το δίκτυό του δρουν ανεξέλεγκτα στην πόλη, μέχρι την εμφάνιση της ανελέητης εξωδικαστικής αστυνομίας.