Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

White Boy

Ντοκιμαντέρ, 2017, 82 λεπτά
White Boy
Αυτό το ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τον φερόμενο έφηβο βαρόνο ναρκωτικών "Λευκό Ρικ" και τον άγνωστο ρόλο του ως πληροφοριοδότη του FBI.
Ο τίτλος ντοκιμαντέρ White Boy κυκλοφόρησε το 2017 και διαρκεί 82 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 13 ετών. Αυτή η ντοκιμαντέρ είναι Ερευνητικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιός

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως White Boy

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Το Μαύρο Βιβλίο
Αφού ο γιος του κατηγορείται άδικα για απαγωγή, ένας διάκονος τα βάζει με μια διεφθαρμένη συμμορία της αστυνομίας για να τον αθωώσει.
Suspect X
Όταν μια ανύπαντρη μητέρα μπλέκει σε ένα έγκλημα, ο γείτονάς της, ένας χαρισματικός δάσκαλος μαθηματικών, τη βοηθά ενώ ένας παθιασμένος αστυνομικός ερευνά την υπόθεση.
Freestyle
Ένας ανερχόμενος σταρ της ραπ με εγκληματικό παρελθόν και ανάγκη για μετρητά στήνει μια ριψοκίνδυνη συμφωνία ναρκωτικών που θα μπορούσε να του κοστίσει τα πάντα.
Σικάγο
Η νοικοκυρά Ρόξι Χαρτ ονειρεύεται να γίνει διάσημη, αλλά οι φιλοδοξίες της την οδηγούν στη φυλακή. Ευτυχώς, ο δικηγόρος της μπορεί να αλλάξει το κακούργημα σε κακή φήμη.
Sicario: Ο Εκτελεστής
Μια πράκτορας του FBI παίρνει μέρος σε μια μυστική επιχείρηση με στόχο έναν Μεξικανό βαρόνο των ναρκωτικών, αλλά η ηθική της δοκιμάζεται όταν τα όρια ξεπερνιούνται.