Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Wednesday

Τηλεοπτική-εκπομπή, 2022
Wednesday
Έξυπνη, σαρκαστική και λίγο νεκρή μέσα της, η Γουένσντεϊ Άνταμς ερευνά μια σειρά φόνων, ενώ κάνει νέους φίλους —και εχθρούς— στην Ακαδημία Νέβερμορ.
Ο τίτλος τηλεοπτική-εκπομπή Wednesday αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2022. ? ??µ ?p??t?? s?????ete? µ?a ap??a?st??? s??te??? se??? µe t?? ????a ??t???a. ?p? t??? d?µ???????? t?? "Smallville". Προτείνεται για ηλικίες άνω των 13 ετών. Wednesday: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η τηλεοπτική-εκπομπή είναι Με στεγνό χιούμορ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Wednesday

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική];Γαλλικά;Τουρκικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Wednesday

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Receiver
Αυτή η καθηλωτική αθλητική σειρά ακολουθεί τους ρισίβερ του NFL του 2023 Ντεβάντε Άνταμς, Τζάστιν Τζέφερσον, Τζορτζ Κιτλ, Ντίμπο Σάμιουελ και Αμόν-Ρα Σεντ Μπράουν.
SPRINT
Κορυφαίοι σπρίντερ διαχειρίζονται την προπόνηση, τα ΜΜΕ και τον σκληρό ανταγωνισμό, σε μια σειρά που ακολουθεί την προσπάθειά τους να γίνουν οι ταχύτεροι στον κόσμο.
Ολοτούρε: Το Ταξίδι
Ενώ δουλεύει μυστικά ως ιερόδουλη στη Νιγηρία για να ξεσκεπάσει τη διαφθορά, μια νεαρή δημοσιογράφος παλεύει για τη ζωή της καθώς χαράζει πορεία για την Ευρώπη.
Κατακτώντας το Μανχάταν
Ο μεγαλομεσίτης Ράιαν Σέρχαντ ηγείται ενός από τα μεγαλύτερα γραφεία της Νέας Υόρκης και οδηγεί τους μεσίτες του στην κορυφή, καθώς διαχειρίζεται τα πιο ακριβά ακίνητα.
Raising Voices
Όταν μια 17χρονη καταγγέλλει μια σεξουαλική επίθεση στο λύκειό της, η έρευνα ανατρέπει τη ζωή της και δοκιμάζει τις σχέσεις της.