Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Transporter 2

Le Transporteur II
Ταινία, 2005, 88 λεπτά, 2.271.608 αξιολογήσεις
Transporter 2
Σ' αυτό το γεμάτο δράση σίκουελ, ο Φρανκ Μάρτιν μπλέκει στην απαγωγή του γιου ενός πολιτικού, για τον οποίο έχει αναλάβει καθήκοντα σοφέρ.
Ο τίτλος ταινία Transporter 2 κυκλοφόρησε το 2005 και διαρκεί 88 λεπτά. ? ????s?? St???aµ, ? ?µpe? ?a??ta ?a? ? ?p???f??? ??a Emmy ?????? ???t?? pa????? se ??a ????e? d??s?? ?????? ??ta????. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 13 ετών.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Transporter 2 στο IMDB

βαθμολογία: 6 με τη 10

Mercenary Frank Martin, who specializes moving goods of all kinds, surfaces again this time in Miami, Florida when he's implicated in the kidnapping of the young son of a powerful USA official.

Ηθοποιοί σε Transporter 2

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Ελληνικά;Αγγλικά

Περισσότερα όπως Transporter 2

Η αξιολόγηση που εμφανίζεται δίπλα στον τίτλο βασίζεται στον μέσο όρο των αξιολογήσεων σε Netflix, Moviemeter και IMDB, και εμφανίζεται σε αριθμητική κλίμακα μεταξύ 0 και 5.

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Rebel Moon — Part Two: The Scargiver
Οι επαναστάτες ετοιμάζονται για μάχη κόντρα στον αμείλικτο Μητρικό Κόσμο, ενώ άρρηκτοι δεσμοί σχηματίζονται, ήρωες αναδύονται και θρύλοι γεννιούνται.
What Jennifer Did
Όταν η Τζένιφερ Παν καλεί την Άμεση Δράση για να αναφέρει ότι κάποιος πυροβόλησε τους γονείς της, γίνεται το επίκεντρο μιας συναρπαστικής ποινικής υπόθεσης.
Beverly Hills Cop II
Σ' αυτό το σίκουελ, ο μπάτσος από το Ντιτρόιτ Άξελ Φόλι επιστρέφει στο Λος Άντζελες για να ανακαλύψει ποιος πυροβόλησε τον διοικητή της αστυνομίας Άντριου Μπόγκομιλ.
Beverly Hills Cop III
Όταν ο μπάτσος από το Ντιτρόιτ Άξελ Φόλι επιστρέφει στο Μπέβερλι Χιλς για να ερευνήσει έναν φόνο, τα ίχνη τον οδηγούν σε ένα απίθανο μέρος: ένα λούνα παρκ.
Beverly Hills Cop
Ο μπάτσος απ' το Ντιτρόιτ Άξελ Φόλι πηγαίνει στο σνομπ Μπέβερλι Χιλς για να ερευνήσει έναν φόνο. Έξω απ' τα νερά του, σύντομα καταλαβαίνει ότι η υπόθεση είναι περίπλοκη.