Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Top Gun: Maverick

Ταινία, 2022, 131 λεπτά
Top Gun: Maverick
Ο Μάβερικ, ένας από τους κορυφαίους πιλότους του Ναυτικού για πάνω 30 χρόνια, εκπαιδεύει απόφοιτους του ΤΟΠΓΚΑΝ για μια ειδική και επικίνδυνη αποστολή.
Ο τίτλος ταινία Top Gun: Maverick κυκλοφόρησε το 2022 και διαρκεί 131 λεπτά. ? ??µ ????? ep?st??fe? st?? ???? t?? ?? p???t?? st? s????e? t?? ??as???? ta???a? t?? 1986, µe t?? ?a? ???µe? ?? ??sµa?. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 13 ετών. Top Gun: Maverick: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ταινία είναι Γεμάτο αδρεναλίνη.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Top Gun: Maverick

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική];Γαλλικά
Υπότιτλοι: Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά

Περισσότερα όπως Top Gun: Maverick

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Rebel Moon — Part Two: The Scargiver
Οι επαναστάτες ετοιμάζονται για μάχη κόντρα στον αμείλικτο Μητρικό Κόσμο, ενώ άρρηκτοι δεσμοί σχηματίζονται, ήρωες αναδύονται και θρύλοι γεννιούνται.
Stolen
Μια γυναίκα από την κοινότητα των αυτόχθονων Σάαμι στη Σουηδία εντοπίζει έναν δολοφόνο για να ξεκαθαρίσει μια προσωπική υπόθεση. Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα.
Amar Singh Chamkila
Τα αυθάδικα τραγούδια ενός σεμνού τραγουδιστή γεννούν δόξα και οργή στο Παντζάμπ και τον φέρνουν αντιμέτωπο με επιτυχία και δριμεία κριτική πριν από τον θάνατό του.
A Journey
Αρνούμενη τη θεραπεία της για τον καρκίνο, μια γυναίκα ταξιδεύει οδικώς στην Τασμανία με τον σύζυγο και τον καλύτερο φίλο της για να εκπληρώσει κάποιες επιθυμίες της.
Το Λαβράκι της Δεκαετίας
Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι γυναίκες του Newsnight εξασφάλισαν την περίφημη συνέντευξη του πρίγκιπα Ανδρέα.