Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

The Spider’s Web: Britain’s Second Empire

Ντοκιμαντέρ, 2017, 77 λεπτά
The Spider’s Web: Britain’s Second Empire
Καθώς η Βρετανική Αυτοκρατορία παρακμάζει, οι τράπεζες του Λονδίνου δημιουργούν ένα διεφθαρμένο, σκοτεινό υπεράκτιο δίκτυο πλούτου — με αντίκτυπο στον κόσμο μέχρι σήμερα.
Ο τίτλος ντοκιμαντέρ The Spider’s Web: Britain’s Second Empire κυκλοφόρησε το 2017 και διαρκεί 77 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Αυτή η ντοκιμαντέρ είναι Σκανδαλώδες, Προκλητικό, Ερευνητικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά

Περισσότερα όπως The Spider’s Web: Britain’s Second Empire

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

The Imaginary
Η Αμάντα κι ο φανταστικός της φίλος Ράτζερ ζουν συναρπαστικές περιπέτειες κατά φαντασίαν. Αλλά όταν ο Ράτζερ βρίσκεται μόνος του, αντιμετωπίζει μια μυστηριώδη απειλή.
The Man with 1000 Kids
Μια ομάδα οικογενειών μαθαίνει ότι ο χαρισματικός άνδρας που εμπιστεύτηκαν είναι δότης σπέρματος εκατοντάδων, ίσως και χιλιάδων, άλλων παιδιών σε όλο τον κόσμο.
Beverly Hills Cop: Axel F
Σαράντα χρόνια μετά από την αξέχαστη πρώτη του υπόθεση στο Μπέβερλι Χιλς, ο Άξελ Φόλι επιστρέφει σ' αυτό που κάνει καλύτερα: να εξιχνιάζει εγκλήματα και να προκαλεί χάος.
Bullet Train
Πέντε εκτελεστές επιβιβάζονται σε μια υπερταχεία που κατευθύνεται στο Κιότο και συνειδητοποιούν ότι οι φαινομενικά διαφορετικές αποστολές τους συνδέονται μυστηριωδώς.
Supacell
Όταν πέντε συνηθισμένοι κάτοικοι του Νότιου Λονδίνου ανακαλύπτουν ότι έχουν υπερδυνάμεις, εναπόκειται σε έναν άνθρωπο να τους ενώσει για να σώσει τη γυναίκα που αγαπά.