Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

The Lost Son

Ταινία, 1998, 102 λεπτά
The Lost Son
Καθώς προσπαθεί να πείσει μια σεξεργάτρια να τον βοηθήσει να βρει τον επικεφαλής ενός δικτύου σωματεμπορίας παιδιών, ένας ερευνητής μαθαίνει ότι διατρέχει μεγάλο κίνδυνο.
Ο τίτλος ταινία The Lost Son κυκλοφόρησε το 1998 και διαρκεί 102 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 18 ετών. Αυτή η ταινία είναι Ρεαλιστικό, Σασπένς.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε The Lost Son

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Ελληνικά;Αγγλικά

Περισσότερα όπως The Lost Son

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Vanished into the Night
Ένας πατέρας, που προσπαθεί με κόπο να πάρει διαζύγιο, αναλαμβάνει μια επικίνδυνη αποστολή όταν τα παιδιά του εξαφανίζονται από το απομονωμένο εξοχικό της οικογένειας.
The Man with 1000 Kids
Μια ομάδα οικογενειών μαθαίνει ότι ο χαρισματικός άνδρας που εμπιστεύτηκαν είναι δότης σπέρματος εκατοντάδων, ίσως και χιλιάδων, άλλων παιδιών σε όλο τον κόσμο.
Beverly Hills Cop: Axel F
Σαράντα χρόνια μετά από την αξέχαστη πρώτη του υπόθεση στο Μπέβερλι Χιλς, ο Άξελ Φόλι επιστρέφει σ' αυτό που κάνει καλύτερα: να εξιχνιάζει εγκλήματα και να προκαλεί χάος.
Bullet Train
Πέντε εκτελεστές επιβιβάζονται σε μια υπερταχεία που κατευθύνεται στο Κιότο και συνειδητοποιούν ότι οι φαινομενικά διαφορετικές αποστολές τους συνδέονται μυστηριωδώς.
Supacell
Όταν πέντε συνηθισμένοι κάτοικοι του Νότιου Λονδίνου ανακαλύπτουν ότι έχουν υπερδυνάμεις, εναπόκειται σε έναν άνθρωπο να τους ενώσει για να σώσει τη γυναίκα που αγαπά.