Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Southern All Stars Chigasaki Live 2023

Ταινία, 2023, 146 λεπτά
Southern All Stars Chigasaki Live 2023
Σαράντα πέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο τους, το αγαπημένο ροκ συγκρότημα Southern All Stars διοργανώνει μια τετραήμερη συναυλία στη γενέτειρα του τραγουδιστή.
Ο τίτλος ταινία Southern All Stars Chigasaki Live 2023 κυκλοφόρησε το 2023 και διαρκεί 146 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Αυτή η ταινία είναι Προσωπικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιός

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Ιαπωνικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Αγγλικά;Ιαπωνικά

Περισσότερα όπως Southern All Stars Chigasaki Live 2023

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Rhythm + Flow: Ιταλία
Σε αυτό το διαγωνιστικό σόου, οι Φάμπρι Φίμπρα, Γκεολιέρ και Ρόουζ Βίλεν βγαίνουν στους δρόμους της Ρώμης, της Νάπολης και του Μιλάνου για τον επόμενο Ιταλό σταρ της ραπ.
Ο Οίκος των Νίντζα
Μια δυσλειτουργική οικογένεια, που προέρχεται από έναν έξοχο οίκο νίντζα, αναλαμβάνει ξανά μετά από χρόνια σκοτεινές αποστολές για να αντιμετωπίσει επερχόμενες απειλές.
The Seven Deadly Sins: Οι Τέσσερις Ιππότες της Αποκάλυψης
Καθώς μια προφητεία για καταστροφή απειλεί την ειρηνική Μπριτάνια, ένα αγόρι με αγνή καρδιά ξεκινά ένα ταξίδι ανακάλυψης – κι εκδίκησης.
The Greatest Night in Pop
Μια νύχτα τον Ιανουάριο του 1985, οι μεγαλύτεροι αστέρες της μουσικής βρέθηκαν να ηχογραφήσουν το "We Are the World". Αυτό το ντοκιμαντέρ ρίχνει μια ματιά στα παρασκήνια.
Love Deadline
Γυναίκες που αναζητούν την αληθινή αγάπη ταξιδεύουν και γνωρίζουν δυνητικούς συζύγους. Μόνο αυτές μπορούν να κάνουν πρόταση γάμου, ενώ οι άντρες έχουν χρονικό περιορισμό.