Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Slender Man

Ταινία, 2018, 93 λεπτά
Slender Man
Απελπισμένες προσπαθώντας να βρουν τη φίλη τους, μερικά κορίτσια καλούν την οντότητα που πιστεύουν ότι την πήρε - τον Σλέντερ Μαν, τον δαιμονικό θρύλο του Ιnternet.
Ο τίτλος ταινία Slender Man κυκλοφόρησε το 2018 και διαρκεί 93 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 13 ετών. Αυτή η ταινία είναι Ανατριχιαστικό, Τρομακτικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Slender Man στο IMDB

βαθμολογία: 3,2 με τη 10

In a small town in Massachusetts, a group of friends, fascinated by the internet lore of the Slender Man, attempt to prove that he doesn't actually exist - until one of them mysteriously goes missing.

Ηθοποιοί σε Slender Man

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική];Γαλλικά;Τουρκικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Slender Man

Η αξιολόγηση που εμφανίζεται δίπλα στον τίτλο βασίζεται στον μέσο όρο των αξιολογήσεων σε Netflix, Moviemeter και IMDB, και εμφανίζεται σε αριθμητική κλίμακα μεταξύ 0 και 5.

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Under Paris
Για να σώσει το Παρίσι από ένα λουτρό αίματος, μια επιστήμονας καλείται να αντιμετωπίσει το τραγικό παρελθόν της, όταν ένας γιγάντιος καρχαρίας εμφανίζεται στον Σηκουάνα.
The Invitation
Ο χαμένος ξάδερφος της Ίβι την προσκαλεί σ' έναν πλούσιο γάμο στην Αγγλία, όπου ανακαλύπτει ένα διεστραμμένο οικογενειακό μυστικό που απειλεί να της αναστατώσει τη ζωή.
Το Χέρι της Νύχτας
Μετά από μια νύχτα σε ένα μαροκινό κάστρο, όπου μια αινιγματική γυναίκα τον αποπλάνησε, ένας αρχαιολόγος επιστρέφει αλλά το μέρος έχει εξαφανιστεί.
Monster
Μετά την απαγωγή και τη μεταφορά σε ένα ερημικό σπίτι, ένα κορίτσι προσπαθεί να σώσει τον φίλο της και να ξεφύγουν από τον μανιακό απαγωγέα τους.
Τα Ερείπια
Οι διακοπές τεσσάρων νεαρών Αμερικανών στο Κανκούν παίρνουν επικίνδυνη τροπή όταν ένας μυστηριώδης τουρίστας τους πείθει να συμμετάσχουν σε μια αρχαιολογική ανασκαφή.