Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Santo

Τηλεοπτική-εκπομπή, 2022
Santo
Δύο αστυνομικοί που τους χωρίζει ο Ατλαντικός ξεκινούν ένα απεγνωσμένο κυνήγι, για να βρουν έναν σκληρό έμπορο ναρκωτικών το πρόσωπο του οποίου δεν έχει δει ποτέ κανείς.
Ο τίτλος τηλεοπτική-εκπομπή Santo αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2022. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Santo: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η τηλεοπτική-εκπομπή είναι Σκοτεινό, Με σασπένς.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Santo

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά;Ευρωπαϊκά Ισπανικά - Με μεταγλώττιση - Ηχητική περιγραφή;Ευρωπαϊκά Ισπανικά [Αρχικ
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Ευρωπαϊκά Ισπανικά;Γαλλικά

Περισσότερα όπως Santo

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Δεν Είσαι Μόνος
Αποζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία, πέντε ασυγκίνητοι Βερολινέζοι, όπως ένας φυσικός και μια πρώην ηθοποιός, ψάχνουν μια σπίθα που θα τους κάνει ξανά ζωντανούς.
Πες Μου, Καθρέφτη
Υπάλληλοι μιας εταιρείας καλλυντικών έρχονται αντιμέτωποι με τις επιθυμίες τους μιλώντας στον καθρέφτη, λίγο πριν από το πάρτι γενεθλίων της εταιρείας όπου εργάζονται.
Ακαδημία Ενόργανης: Μία Ακόμα Ευκαιρία
Μετά από έναν τραυματισμό, η Αμερικανίδα Κάιρα Μπέρι έχει μία ακόμα ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρό της –και μια υποτροφία ενόργανης– στη μακρινή Αυστραλία.
Οι Γενναίοι
Μια πανίσχυρη θεά που μετενσαρκώθηκε σε νεαρή γυναίκα πρέπει να αξιοποιήσει τη δύναμή της για να εκδικηθεί τον θάνατο της αδελφής της και να προστατεύσει τους δικούς της.
26 de abril - Play Again
Αυτό το ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στην αθλητική βία με την ιστορία του Ραούλ Σάντσες, ο οποίος έμεινε τετραπληγικός μετά από επίθεση κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου.