Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Red Riding: 1974

Ταινία, 2009, 105 λεπτά, 184.566 αξιολογήσεις
Red Riding: 1974
Με στοιχεία από τη βρετανική υπόθεση του διαβόητου Αντεροβγάλτη του Γιόρκσαϊρ, αυτό το θρίλερ αποκαλύπτει ανεξέλεγκτη διαφθορά στα μέσα του '70 στη Βόρεια Αγγλία.
Ο τίτλος ταινία Red Riding: 1974 κυκλοφόρησε το 2009 και διαρκεί 105 λεπτά. ??a p???s???et? ????e? µe t?? ??t???? G???f???t ("The Amazing Spider-Man") ?a? t?? S?? ?p?? ("Game of Thrones"). Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Αυτή η ταινία είναι Ρεαλιστικό, Με σασπένς.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Red Riding: 1974 στο IMDB

It looks like we don't have any Plot Summaries for this title yet.
Be the first to contribute! Just click the "Edit page" button at the bottom of the page or learn more in the Plot Summary submission guide.

Ηθοποιοί σε Red Riding: 1974

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Ελληνικά;Αγγλικά

Περισσότερα όπως Red Riding: 1974

Η αξιολόγηση που εμφανίζεται δίπλα στον τίτλο βασίζεται στον μέσο όρο των αξιολογήσεων σε Netflix, Moviemeter και IMDB, και εμφανίζεται σε αριθμητική κλίμακα μεταξύ 0 και 5.

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Vanished into the Night
Ένας πατέρας, που προσπαθεί με κόπο να πάρει διαζύγιο, αναλαμβάνει μια επικίνδυνη αποστολή όταν τα παιδιά του εξαφανίζονται από το απομονωμένο εξοχικό της οικογένειας.
Desperate Lies
Λόγω ενός σπάνιου φαινομένου, μια γυναίκα μένει έγκυος με δίδυμα από δύο άνδρες. Με τον καιρό, προσπαθεί να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη και τα μυστικά κρυμμένα.
The Imaginary
Η Αμάντα κι ο φανταστικός της φίλος Ράτζερ ζουν συναρπαστικές περιπέτειες κατά φαντασίαν. Αλλά όταν ο Ράτζερ βρίσκεται μόνος του, αντιμετωπίζει μια μυστηριώδη απειλή.
The Man with 1000 Kids
Μια ομάδα οικογενειών μαθαίνει ότι ο χαρισματικός άνδρας που εμπιστεύτηκαν είναι δότης σπέρματος εκατοντάδων, ίσως και χιλιάδων, άλλων παιδιών σε όλο τον κόσμο.
Beverly Hills Cop: Axel F
Σαράντα χρόνια μετά από την αξέχαστη πρώτη του υπόθεση στο Μπέβερλι Χιλς, ο Άξελ Φόλι επιστρέφει σ' αυτό που κάνει καλύτερα: να εξιχνιάζει εγκλήματα και να προκαλεί χάος.