Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

O Ωρίωνας και το Σκοτάδι

Ταινία, 2024, 92 λεπτά
O Ωρίωνας και το Σκοτάδι
Ένα αγόρι με μεγάλη φαντασία αντιμετωπίζει τις φοβίες του σε ένα αξέχαστο ταξίδι στη νύχτα, παρέα με τον νέο φίλο του, ένα γιγάντιο, χαμογελαστό πλάσμα ονόματι Σκοτάδι.
Ο τίτλος ταινία O Ωρίωνας και το Σκοτάδι αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2024 και διαρκεί 92 λεπτά. ? S?? ?s??µat? s?????ete? t?? t??fe?? pe??p?te?a p?? ???a?e ? ?s???? ????fµa? ("? ?????a ??a??da e??? ?a?a??? ??a???"). Προτείνεται για ηλικίες άνω των 7 ετών. Αυτή η ταινία είναι Έξυπνο, Ιδιόμορφο.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε O Ωρίωνας και το Σκοτάδι

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά - Ηχητική περιγραφή;Ελληνικά;Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική];Γαλλικά - Ηχητικ
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως O Ωρίωνας και το Σκοτάδι

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Σκέψου σαν Άντρας
Τέσσερις γυναίκες προσπαθούν να λύσουν τα αισθηματικά τους προβλήματα με συμβουλές από ένα μπεστ σέλερ βιβλίο. Όμως οι άντρες της ζωής τους δεν συνεργάζονται καθόλου.
Στάσου Πλάι Μου
"Θέλετε να δείτε ένα πτώμα;" Έτσι ξεκινά μια περιπέτεια που αλλάζει τη ζωή τεσσάρων αγοριών σε αυτό το νοσταλγικό δράμα ενηλικίωσης που σκηνοθέτησε ο Ρομπ Ράινερ.
Για Πάντα Φίλες
Όταν οι παιδικές φίλες Λούσι, Μίμι και Κιτ κάνουν ένα οδικό ταξίδι, έχουν την ευκαιρία να δεθούν ξανά, να ερωτευτούν και να ανακαλύψουν ποιες πραγματικά είναι.
Ας Μιλήσουμε για Ραγισμένες Καρδιές
Όταν ένας δύσπιστος δημοσιογράφος συμμετέχει απρόθυμα σε μια θεραπεία για ραγισμένες καρδιές για τις ανάγκες ενός άρθρου, ανοίγει την καρδιά του στην ψυχοθεραπεύτριά του.
Players
Μια αθλητικογράφος από τη Νέα Υόρκη με ένα έξυπνο "σύστημα" για εφήμερα ραντεβού ερωτεύεται ένα από τα φλερτ της. Αντί να παίξει μαζί του, θα καταφέρει να τον κρατήσει;