Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

MAKE MY DAY

Τηλεοπτική-εκπομπή, 2023
MAKE MY DAY
Σε έναν παγωμένο, αλλά πολλά υποσχόμενο απομονωμένο πλανήτη, αιχμάλωτοι πρέπει να βρουν στο υπέδαφος μια σπάνια πηγή ενέργειας που οδηγεί όμως σε κάτι θανατηφόρο.
Ο τίτλος τηλεοπτική-εκπομπή MAKE MY DAY αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2023. ??a p??t?t?p? ?st???a ap? t?? d?µ?????? µ????a G?as??? ?ta????? ("Mobile Suit Gundam Thunderbolt") Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Αυτή η τηλεοπτική-εκπομπή είναι Με σασπένς.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε MAKE MY DAY

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Ιαπωνικά - Ηχητική περιγραφή;Ιαπωνικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Ιαπωνικά

Περισσότερα όπως MAKE MY DAY

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Ariyoshi Assists
Συνήθως είναι ο παρουσιαστής. Τώρα όμως, ο Αρίγιοσι αφήνει διαφορετικά κάθε φορά σελέμπριτι να παρουσιάσουν, ενώ ο ίδιος αναλαμβάνει τον ρόλο του σαστισμένου βοηθού.
Fujii Kaze Love All Serve All Stadium Live
Αφού προκαλεί αίσθηση στους φαν όλου του κόσμου, ο Φούτζι Κάζε γιορτάζει την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του με την πρώτη συναυλία του σε ανοιχτό στάδιο.
Call Me Chihiro
Μια αμετανόητη πρώην ιερόδουλη πιάνει δουλειά πουλώντας μπέντο σε μια μικρή, παραθαλάσσια πόλη, ανακουφίζοντας τις μοναχικές ψυχές που την πλησιάζουν.
Re/Member
Εγκλωβισμένα σε μια φονική χρονική λούπα, 6 γυμνασιόπαιδα πρέπει να βρουν τα διάσπαρτα μέλη ενός άγνωστου θύματος για να λύσουν μια κατάρα και να συνεχίσουν τη ζωή τους.
Detective Conan: The Culprit Hanzawa
Ένας ύποπτος με μορφή σιλουέτας και φονικές διαθέσεις μετακομίζει στην πόλη του εγκλήματος, Μπέικα. Μια spinoff παρωδία του "Ντετέκτιβ Κόναν".