Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Kung Fu Panda: Ο Ιππότης Δράκος

Τηλεοπτική-εκπομπή, 2022
Kung Fu Panda: Ο Ιππότης Δράκος
Ο θρυλικός πολεμιστής Πο συνεργάζεται με έναν κορυφαίο Άγγλο ιππότη σε μια αποστολή για να προστατεύσει μαγικά όπλα, να αποκαταστήσει τη φήμη του και να σώσει τον κόσμο.
Ο τίτλος τηλεοπτική-εκπομπή Kung Fu Panda: Ο Ιππότης Δράκος αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2022. ? ??a? ?p?a? ?a? ? ??ta ??a d????? f??? se a?t?? t?? ep??? se??? ?????µ???? s?ed??? t?? d?µ?f????? franchise ta?????. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 7 ετών. Αυτή η τηλεοπτική-εκπομπή είναι Συναρπαστικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Kung Fu Panda: Ο Ιππότης Δράκος

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική];Γαλλικά;Τουρκικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Kung Fu Panda: Ο Ιππότης Δράκος

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Δεν Είσαι Μόνος
Αποζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία, πέντε ασυγκίνητοι Βερολινέζοι, όπως ένας φυσικός και μια πρώην ηθοποιός, ψάχνουν μια σπίθα που θα τους κάνει ξανά ζωντανούς.
Ακαδημία Ενόργανης: Μία Ακόμα Ευκαιρία
Μετά από έναν τραυματισμό, η Αμερικανίδα Κάιρα Μπέρι έχει μία ακόμα ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρό της –και μια υποτροφία ενόργανης– στη μακρινή Αυστραλία.
CoComelon
Μάθε γράμματα, αριθμούς και άλλα πολλά με τον Τζέι Τζέι, σε αυτήν την εκπαιδευτική σειρά που συνδυάζει διασκέδαση και παιδικά τραγουδάκια για όλη την οικογένεια.
You’re Nothing Special
Η ζωή στη νέα πόλη της Αμάγια αρχίζει να αποκτά λίγο περισσότερο ενδιαφέρον όταν στο σχολείο διαδίδονται φήμες ότι εκείνη κληρονόμησε τα μαγικά ταλέντα της γιαγιάς της.
Fakes
Οι έφηβες κολλητές Ζόι και Μπέκα προσπαθούν να χτίσουν μια αυτοκρατορία ψεύτικων ταυτοτήτων. Αρχίζουν όμως να θησαυρίζουν και καταλαβαίνουν τι σημαίνει να ζεις παράνομα.