Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Golden Ophelia

Ταινία, 1974, 69 λεπτά
Golden Ophelia
Σε μια κοινωνία που χορηγεί στους πολίτες άδεια για να αυτοκτονήσουν, ένας αυτοκτονικός ανθοπώλης παίρνει την άδεια που ζητούσε — μόνο που μετά ερωτεύεται.
Ο τίτλος ταινία Golden Ophelia κυκλοφόρησε το 1974 και διαρκεί 69 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 13 ετών. Αυτή η ταινία είναι Αντισυμβατικό.

Ηθοποιοί σε Golden Ophelia

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Ολλανδικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Ολλανδικά

Περισσότερα όπως Golden Ophelia

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Κόντρα στα Προγνωστικά
Ένας υπάλληλος σε σουπερμάρκετ έχει την ευκαιρία να γίνει σταρ του Super Bowl όταν τον δέχονται ως παίκτη του αμερικανικού επαγγελματικού φούτμπολ. Από αληθινή ιστορία.
Περιζήτητη Εργένισσα 2
Οι δύο κολλητές της σχεδιάζουν ένα λαμπρό μέλλον. Η Μαρία Φε; Είναι άφραγκη, δεν έχει έμπνευση και πρέπει πολύ σύντομα να παραδώσει ένα βιβλίο που δεν μπορεί να γράψει.
Η Απίθανη Πιθανότητα του Έρωτα με την Πρώτη Ματιά
Δύο ξένοι έρχονται κοντά σε μια πτήση για το Λονδίνο, αλλά ένα παιχνίδι της μοίρας τους χωρίζει. Το να ξαναβρεθούν δείχνει απίθανο — αλλά ο έρωτας αψηφά τα εμπόδια.
Έρενγκαρντ: Το Χρονικό μιας Αποπλάνησης
Ένας εξπέρ στον έρωτα, αφού αναλαμβάνει να διδάξει στον συνεσταλμένο γιο της Μεγάλης Δούκισσας την τέχνη της αποπλάνησης, μπλέκει σε ένα σκάνδαλο και σε ένα ειδύλλιο.
Behandlingen
Όταν συμβουλεύεται έναν θεραπευτή, μια γυναίκα πείθει τον σύζυγό της να ζητήσει βοήθεια για την κατάθλιψη σε μια αντισυμβατική κατασκήνωση στην εξοχή.