Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Facing the Enemy

Ταινία, 2007, 89 λεπτά
Facing the Enemy
Στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ένας Γερμανός στρατιώτης συνοδεύει έναν Σλοβάκο μέσα σ' ένα χιονισμένο δάσος - εκεί, θα έχουν ένα δίλημμα που θα τους αλλάξει τη ζωή.
Ο τίτλος ταινία Facing the Enemy κυκλοφόρησε το 2007 και διαρκεί 89 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 13 ετών. Αυτή η ταινία είναι Εγκεφαλικό, Σκοτεινό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Facing the Enemy

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Σλοβενικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά

Περισσότερα όπως Facing the Enemy

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Los chicos del puerto
Ο Μιγκέλ κι οι φίλοι του τα βρίσκουν σκούρα όταν ο παππούς του τους ζητάει να πάνε ένα μπουφάν στον τάφο ενός παλιού του φίλου.
Το Τελευταίο Δείπνο
Σ' αυτήν την πειραματική ταινία, μια ομάδα ηθοποιών και τεχνικών συνεργάζονται για να γυρίσουν μια ταινία αυτοσχεδιασμού με θέμα ένα τραπέζι με φίλους.
Τα Κύματα
Ταξιδεύοντας από το σπίτι του στην Ισπανία σ' ένα χωριό στον γαλλικό Νότο, ένας χήρος προσπαθεί να συμφιλιωθεί με οδυνηρές αναμνήσεις από τον Ισπανικό Εμφύλιο.
For Military Merit
Αυτό το ντοκιμαντέρ σκιαγραφεί το προφίλ της Veterans Airlift Command, μιας ομάδας εθελοντών με πιλότους που μεταφέρουν βετεράνους στις ΗΠΑ για θεραπείες.
The Sandman
Μετά από πολυετή φυλάκιση, ο Μορφέας, ο Βασιλιάς των Ονείρων, ξεκινά ένα ταξίδι σε διάφορους κόσμους για να βρει ό,τι του έχουν κλέψει και να ανακτήσει τη δύναμή του.