Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Elon Musk: The Real Life Iron Man

Ντοκιμαντέρ, 2018, 74 λεπτά
Elon Musk: The Real Life Iron Man
Η ζωή του Ίλον Μασκ κι οι πρωτοποριακές του ιδέες για την τεχνολογία των ταξιδιών, την τεχνητή νοημοσύνη και τις πτήσεις στο διάστημα είναι το θέμα αυτού του ντοκιμαντέρ.
Ο τίτλος ντοκιμαντέρ Elon Musk: The Real Life Iron Man κυκλοφόρησε το 2018 και διαρκεί 74 λεπτά. Προτείνεται για όλους. Αυτή η ντοκιμαντέρ είναι Εμψυχωτικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιός

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά

Περισσότερα όπως Elon Musk: The Real Life Iron Man

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

The Man with 1000 Kids
Μια ομάδα οικογενειών μαθαίνει ότι ο χαρισματικός άνδρας που εμπιστεύτηκαν είναι δότης σπέρματος εκατοντάδων, ίσως και χιλιάδων, άλλων παιδιών σε όλο τον κόσμο.
Supacell
Όταν πέντε συνηθισμένοι κάτοικοι του Νότιου Λονδίνου ανακαλύπτουν ότι έχουν υπερδυνάμεις, εναπόκειται σε έναν άνθρωπο να τους ενώσει για να σώσει τη γυναίκα που αγαπά.
The Accidental Twins
Δύο ζευγάρια πανομοιότυπων διδύμων που μπερδεύτηκαν σ' ένα κολομβιανό μαιευτήριο εξερευνούν την ιστορία τους και τις νέες τους ταυτότητες σ' ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ.
Black Barbie
Ανακαλύψτε την άγνωστη ιστορία της πρώτης μαύρης Barbie και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξαν τρεις γυναίκες στη Mattel στη δημιουργία μιας κούκλας που τους έμοιαζε.
Outstanding: A Comedy Revolution
Ανακαλύψτε την ιστορία του σταντ απ από κωμικούς της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ σ' αυτό το αστείο και συγκινητικό ντοκιμαντέρ με προσωπικές ιστορίες κορυφαίων καλλιτεχνών.