Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet

Ντοκιμαντέρ, 2020, 86 λεπτά
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Μιλώντας με υπέρμαχους και σκεπτικιστές του χώρου, ο σκηνοθέτης Τόρστεν Χόφμαν μελετά τις αρχές και τις πιθανότητες των κρυπτονομισμάτων και των αλυσίδων συστοιχιών.
Ο τίτλος ντοκιμαντέρ Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet κυκλοφόρησε το 2020 και διαρκεί 86 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 13 ετών. Αυτή η ντοκιμαντέρ είναι Προκλητικό, Ερευνητικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet

Σκηνοθέτες

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά

Περισσότερα όπως Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

The Accidental Twins
Δύο ζευγάρια πανομοιότυπων διδύμων που μπερδεύτηκαν σ' ένα κολομβιανό μαιευτήριο εξερευνούν την ιστορία τους και τις νέες τους ταυτότητες σ' ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ.
Black Barbie
Ανακαλύψτε την άγνωστη ιστορία της πρώτης μαύρης Barbie και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξαν τρεις γυναίκες στη Mattel στη δημιουργία μιας κούκλας που τους έμοιαζε.
Outstanding: A Comedy Revolution
Ανακαλύψτε την ιστορία του σταντ απ από κωμικούς της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ σ' αυτό το αστείο και συγκινητικό ντοκιμαντέρ με προσωπικές ιστορίες κορυφαίων καλλιτεχνών.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Χιλιάδες πήλινοι πολεμιστές φρουρούσαν τον τάφο του πρώτου Κινέζου αυτοκράτορα. Αυτή είναι η ιστορία τους, μέσα από αρχαιολογικά τεκμήρια και αναπαραστάσεις.
Ράφα Μάρκες: Ο Αρχηγός
Ο Μεξικανός αμυντικός θυμάται νίκες και ήττες από τον κόσμο του ποδοσφαίρου και αλλού, μιλώντας συγκινημένος για τα όνειρα, τις δυσκολίες και την αποφασιστικότητά του.