Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet

Ντοκιμαντέρ, 2020, 86 λεπτά
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Μιλώντας με υπέρμαχους και σκεπτικιστές του χώρου, ο σκηνοθέτης Τόρστεν Χόφμαν μελετά τις αρχές και τις πιθανότητες των κρυπτονομισμάτων και των αλυσίδων συστοιχιών.
Ο τίτλος ντοκιμαντέρ Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet κυκλοφόρησε το 2020 και διαρκεί 86 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 13 ετών. Αυτή η ντοκιμαντέρ είναι Προκλητικό, Ερευνητικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet

Σκηνοθέτες

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά

Περισσότερα όπως Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

The Saint of Second Chances
Μια δυναστεία του μπέιζμπολ που γεννήθηκε από το κέφι και κατέρρευσε από το μίσος για την ντίσκο. Δείτε ένα μοναδικό comeback σ' αυτό το ντοκιμαντέρ για τον Μάικ Βεκ.
Bewaarders
Στη μεγαλύτερη φυλακή της Ολλανδίας, οι φρουροί φυλάνε κάθε γωνιά, προσπαθώντας να προσαρμοστούν σε νέες ευθύνες, γραφειοκρατία και μια περίπλοκη νέα πραγματικότητα.
Green Cities
Αυτό το ντοκιμαντέρ εστιάζει σε αρχιτέκτονες που εντάσσουν τη φύση στα σχέδιά τους κι ερευνά πώς μπορεί να μοιάζουν οι πράσινες πόλεις του μέλλοντος.
Είναι Γαλλίδα
Αυτό το ντοκιμαντέρ διερευνά τους μύθους, τις αλήθειες, τα στερεότυπα και τις παραλείψεις στη σύγχρονη και συχνά εξιδανικευμένη αντίληψη της "Γαλλίδας γυναίκας".
Γουατεμάλα: Η Καρδιά των Μάγια
Από τη Σιέρα ντε λας Μίνας στο Εσκιπούλας, ανακαλύψτε τον πολιτισμικό και γεωλογικό πλούτο της Γουατεμάλας, αρχαίες πόλεις των Μάγια και άλλα θαύματα της φύσης.