Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Café Minamdang

Τηλεοπτική-εκπομπή, 2022
Café Minamdang
Μια ύποπτη επιχείρηση που προσφέρει τις υπηρεσίες ενός δήθεν παντογνώστη σαμάνου τραβά την προσοχή μιας επίμονης αστυνομικής επιθεωρήτριας.
Ο τίτλος τηλεοπτική-εκπομπή Café Minamdang αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2022. ??a ??µ??? e?e???t??? d??µa µe t??? S?? ??-????? ("Doom at Your Service") ?a? ? G????-s?? ("??e??? ap? ???ta"). Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Αυτή η τηλεοπτική-εκπομπή είναι Με σασπένς.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Café Minamdang

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Κορεατικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Café Minamdang

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Δεν Είσαι Μόνος
Αποζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία, πέντε ασυγκίνητοι Βερολινέζοι, όπως ένας φυσικός και μια πρώην ηθοποιός, ψάχνουν μια σπίθα που θα τους κάνει ξανά ζωντανούς.
Santo
Δύο αστυνομικοί που τους χωρίζει ο Ατλαντικός ξεκινούν ένα απεγνωσμένο κυνήγι, για να βρουν έναν σκληρό έμπορο ναρκωτικών το πρόσωπο του οποίου δεν έχει δει ποτέ κανείς.
Εξαφάνιση στο Λόρενσκογκ
Μετά την εξαφάνιση της γυναίκας ενός δισεκατομμυριούχου, η αστυνομία της Νορβηγίας αντιμετωπίζει τον ξέφρενο Τύπο και τους δόλιους πληροφοριοδότες. Από αληθινά γεγονότα.
Αμαρτίες Μητρός
Όταν τα παιδιά της Λόρι Βάλοου εξαφανίζονται, η αναζήτηση φέρνει στο φως ύποπτους θανάτους, έναν νέο σύζυγο με τις ίδιες απόψεις για το τέλος του κόσμου και έναν φόνο.
Narco-Saints
Ένας επιχειρηματίας συμμετέχει σε μια μυστική κυβερνητική αποστολή για να συλλάβει έναν Κορεάτη ναρκοβαρόνο που δρα στη Νότια Αμερική. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.