Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Brothers

Ταινία, 2009, 104 λεπτά, 2.403.666 αξιολογήσεις
Brothers
Ο λοχαγός Σαμ Κέιχιλ που θεωρούνταν νεκρός επιστρέφει από μια στρατιωτική αποστολή και παθαίνει εμμονή με την ιδέα ότι η γυναίκα του και ο αδελφός του έχουν σχέση.
Ο τίτλος ταινία Brothers κυκλοφόρησε το 2009 και διαρκεί 104 λεπτά. ? ??µp? ?a??????? ???d?se ???s?? Sfa??e? ??a a?t? t? d??µa µe s?µp??ta????st?? t??? ??ta?? ???tµa? ?a? ????? ????e??a?. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Αυτή η ταινία είναι Βίαιο, Ρεαλιστικό, Συγκινητικό.
12 ετών και άνω Περιέχει σκηνές βίας Περιέχει σκηνές φόβου Περιέχει άσεμνο λεξιλόγιο
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Brothers στο IMDB

βαθμολογία: 7 με τη 10

Two aimless middle-aged losers still living at home are forced against their will to become room-mates when their parents marry.

Ηθοποιοί σε Brothers

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Ελληνικά;Αγγλικά
Η αξιολόγηση που εμφανίζεται δίπλα στον τίτλο βασίζεται στον μέσο όρο των αξιολογήσεων σε Netflix, Moviemeter και IMDB, και εμφανίζεται σε αριθμητική κλίμακα μεταξύ 0 και 5.

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

The Beguines
Μόνη και με τη νεκρή μητέρα της να της λείπει, η 15χρονη Ελένα οδηγείται σε μια λάθος σχέση από την πρώην ερωμένη του πλούσιου πατέρα της.
Who Were We Running From?
Κρύβοντας ένα μυστηριώδες παρελθόν, μια εξόριστη γυναίκα ζει μες στην ανωνυμία μαζί με την κόρη της, αλλάζοντας διαρκώς ξενοδοχεία και βλέποντας τους πάντες ως απειλή.
Chor Nikal Ke Bhaga
Μια αεροσυνοδός και ο φίλος της πρέπει να κλέψουν διαμάντια για να αποπληρώσουν ένα παλιό χρέος, αλλά το σχέδιο καταρρέει όταν στο αεροπλάνο γίνεται αεροπειρατεία.
Furies
Τρεις οργισμένες γυναίκες θέλουν να εξουδετερώσουν ένα συνδικάτο εγκλήματος που ελέγχει τους δρόμους της Σαϊγκόν τη δεκαετία του '90 στο πρίκουελ της "Έκρηξης Οργής".
Johnny
Όταν μια δικαστική απόφαση τον στέλνει να δουλέψει σε ένα άσυλο ανιάτων, ένας πρώην εγκληματίας αναπτύσσει μια φιλία με έναν συμπονετικό ιερέα που θα του αλλάξει τη ζωή.