Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Anja

Ταινία, 2020, 96 λεπτά
Anja
Ένας απαθής άντρας γνωρίζει μια γυναίκα μέσω μιας εμπειρίας εικονικής πραγματικότητας και μπλέκεται σε έναν σκοτεινό υπόκοσμο.
Ο τίτλος ταινία Anja κυκλοφόρησε το 2020 και διαρκεί 96 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Αυτή η ταινία είναι Ρεαλιστικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Anja

Σκηνοθέτες

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Ιταλικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Ιταλικά

Περισσότερα όπως Anja

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Cloaca
Τέσσερις παλιοί φίλοι και συμφοιτητές ξαναβρίσκονται στα 40 τους — είναι όμως η φιλία τους αρκετά δυνατή για να αντέξει τις σκληρές αλήθειες της ενήλικης ζωής;
Cold November
Σε μια πολιτικά ταραχώδη περίοδο, ένας αρχειοφύλακας πρέπει να παρατήσει τη δουλειά του για να δείξει πόσο πατριώτης είναι ή να δουλέψει για να στηρίξει την οικογένεια.
Bad Habits
Ένας άντρας φέρνει τον κολλητό του για συμπαράσταση όταν πάει να γνωρίσει την οικογένεια της κοπέλας του, η οποία αποδεικνύεται ακόμα πιο τρομακτική απ' ό,τι φανταζόταν.
Amazones
Κουρασμένες από τη ζωή τους, τέσσερις γυναίκες ληστεύουν μια τράπεζα και γλιτώνουν. Όταν δοκιμάζουν μεγαλύτερες ληστείες, η αστυνομία αρχίζει να τις πλησιάζει.
The Lost Patient
Ένας νεαρός άντρας ξυπνά από κώμα χωρίς να θυμάται τίποτα από τη νύχτα που δολοφονήθηκε όλη του η οικογένεια. Με την ψυχίατρό του, προσπαθεί να ανασύρει την αλήθεια.