Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Ali

Ταινία, 2001, 156 λεπτά, 624.175 αξιολογήσεις
Ali
Αυτή η καθηλωτική βιογραφία παρουσιάζει πώς ο Μοχάμεντ Άλι έγινε ο μεγαλύτερος και πιο αμφιλεγόμενος πυγμάχος του κόσμου, ενώ αντιμετώπιζε μεγαλύτερες μάχες εκτός ρινγκ.
Ο τίτλος ταινία Ali κυκλοφόρησε το 2001 και διαρκεί 156 λεπτά. ? G???? Sµ?? ?ta? ?p???f??? ??a ?s?a? ??a t?? e?µ??e?a t?? st? ß????af??? ta???a p?? s??????t?se ? ????? ?a? (“??tas?”). Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Αυτή η ταινία είναι Εμψυχωτικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Ali

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Ελληνικά;Αγγλικά

Περισσότερα όπως Ali

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Freeridge
Μια παρέα εφήβων προσπαθεί να αντιστρέψει μια κατάρα, όταν ένα παράξενο παλιό κουτί φαίνεται πως φέρνει κακοτυχία –και άλλα– στις ζωές τους.
Vicious Circle
Έχοντας κατηγορηθεί άδικα για φόνο, ένας αθώος γιατρός μπαίνει στον επικίνδυνο κόσμο του εγκλήματος, των εκβιασμών και της πλαστογραφίας, ώστε να καθαρίσει το όνομά του.
Brothers
Ο λοχαγός Σαμ Κέιχιλ που θεωρούνταν νεκρός επιστρέφει από μια στρατιωτική αποστολή και παθαίνει εμμονή με την ιδέα ότι η γυναίκα του και ο αδελφός του έχουν σχέση.
The Hunger Games: Catching Fire
Μετά τον θρίαμβό της στους Αγώνες Πείνας, η Κάτνις Έβερντιν περιφέρεται στις περιοχές του "Γύρου της Νίκης", ενώ μια επανάσταση μαίνεται γύρω της.
The Hunger Games
Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι έφηβοι Κάτνις και Πίτα παίρνουν μέρος σε ένα τηλεοπτικό event αναμέτρησης νεαρών διαγωνιζόμενων σε μια μάχη μέχρι θανάτου.