Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

The Lost Patient

Ταινία, 2022, 93 λεπτά
The Lost Patient
Ένας νεαρός άντρας ξυπνά από κώμα χωρίς να θυμάται τίποτα από τη νύχτα που δολοφονήθηκε όλη του η οικογένεια. Με την ψυχίατρό του, προσπαθεί να ανασύρει την αλήθεια.
Ο τίτλος ταινία The Lost Patient αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2022 και διαρκεί 93 λεπτά. ? ???t???t ?sµe ("???p??", "The Returned") p??ta????ste? µe t?? ?s?µ?? ?e???? s' a?t? t? s??te??? ?????????? ????e?. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Αυτή η ταινία είναι Με απειλητική ατμόσφαιρα, Σκοτεινό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε The Lost Patient

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά;Γαλλικά - Ηχητική περιγραφή;Γαλλικά [Αρχική];Τουρκικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως The Lost Patient

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Freeridge
Μια παρέα εφήβων προσπαθεί να αντιστρέψει μια κατάρα, όταν ένα παράξενο παλιό κουτί φαίνεται πως φέρνει κακοτυχία –και άλλα– στις ζωές τους.
Vicious Circle
Έχοντας κατηγορηθεί άδικα για φόνο, ένας αθώος γιατρός μπαίνει στον επικίνδυνο κόσμο του εγκλήματος, των εκβιασμών και της πλαστογραφίας, ώστε να καθαρίσει το όνομά του.
The Adventurers
Μετά τον Δεύτερο Πόλεμο των Μπόερ, τέσσερις άπληστοι κυνηγοί θησαυρών ξεκινούν μια αποστολή στη Νότια Αφρική προς αναζήτηση θαμμένων διαμαντιών.
The Bespoke Overcoat
Όταν ένας απένταρος υπάλληλος πεθαίνει πριν προλάβει να παραλάβει το παλτό που επιθυμούσε διακαώς, το φάντασμά του ζητά τη βοήθεια ενός ράφτη για να το διεκδικήσει.
The Colditz Story
Τον Β' Π.Π., οι Γερμανοί φυλακίζουν τους πιο δύσκολους κρατούμενούς τους στη Σαξονία. Μια ομάδα Βρετανών οργανώνει μια παράτολμη απόδραση.