Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

My Daughter’s Killer

L'assassin de ma fille
Ντοκιμαντέρ, 2022, 84 λεπτά
My Daughter’s Killer
Προτού φτάσει στα άκρα, ένας πατέρας παλεύει δεκαετίες για να στείλει στη δικαιοσύνη σε Γαλλία και Γερμανία τον δολοφόνο της κόρης του. Ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος.
Ο τίτλος ντοκιμαντέρ My Daughter’s Killer αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2022 και διαρκεί 84 λεπτά. ??sa ap? s??e?te??e?? ?a? ß??te?, ? ??t. ?as?? ?ata???fe? t? sta???f???a t?? ??t?? ?paµp??s?? ??a t?? ???? t??, ?a????a. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. My Daughter’s Killer: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ντοκιμαντέρ είναι Ερευνητικό, Συγκινητικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά;Γαλλικά - Ηχητική περιγραφή;Γαλλικά [Αρχική];Τουρκικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως My Daughter’s Killer

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Το Μαύρο Βιβλίο
Αφού ο γιος του κατηγορείται άδικα για απαγωγή, ένας διάκονος τα βάζει με μια διεφθαρμένη συμμορία της αστυνομίας για να τον αθωώσει.
Suspect X
Όταν μια ανύπαντρη μητέρα μπλέκει σε ένα έγκλημα, ο γείτονάς της, ένας χαρισματικός δάσκαλος μαθηματικών, τη βοηθά ενώ ένας παθιασμένος αστυνομικός ερευνά την υπόθεση.
Freestyle
Ένας ανερχόμενος σταρ της ραπ με εγκληματικό παρελθόν και ανάγκη για μετρητά στήνει μια ριψοκίνδυνη συμφωνία ναρκωτικών που θα μπορούσε να του κοστίσει τα πάντα.
Γουατεμάλα: Η Καρδιά των Μάγια
Από τη Σιέρα ντε λας Μίνας στο Εσκιπούλας, ανακαλύψτε τον πολιτισμικό και γεωλογικό πλούτο της Γουατεμάλας, αρχαίες πόλεις των Μάγια και άλλα θαύματα της φύσης.
Sicario 2: Η Μάχη των Εκτελεστών
Όταν τα μεξικάνικα καρτέλ θεωρούνται ύποπτα για τη διακίνηση τρομοκρατών, ένας ομοσπονδιακός πράκτορας ζητά τη βοήθεια ενός εκτελεστή κι ο πόλεμος γίνεται προσωπικός.