Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Οι Καμπάνες στην Παλιά Πόλη

Ταινία, 1946, 100 λεπτά
Οι Καμπάνες στην Παλιά Πόλη
Ένας γενναιόδωρος άντρας που λατρεύει την κλασική μουσική κοντράρεται με τον γείτονά του που παίζει τζαζ. Στα δύσκολα, όμως, ο καλός άνθρωπος προσφέρεται να βοηθήσει.
Ο τίτλος ταινία Οι Καμπάνες στην Παλιά Πόλη κυκλοφόρησε το 1946 και διαρκεί 100 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 7 ετών. Αυτή η ταινία είναι Τρυφερό, Ευχάριστο, Συγκινητικό, Ρομαντικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Οι Καμπάνες στην Παλιά Πόλη στο IMDB

βαθμολογία: 5 με τη 10

An extremely kind bailiff in Gamla Stan (Old Town) of Stockholm helps out "clients" in difficulty by supporting them with money from his own pocket. His neighbor is a jazz musician who plays in the evenings at a restaurant for a living.

Ηθοποιοί σε Οι Καμπάνες στην Παλιά Πόλη

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Σουηδικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Σουηδικά

Περισσότερα όπως Οι Καμπάνες στην Παλιά Πόλη

Η αξιολόγηση που εμφανίζεται δίπλα στον τίτλο βασίζεται στον μέσο όρο των αξιολογήσεων σε Netflix, Moviemeter και IMDB, και εμφανίζεται σε αριθμητική κλίμακα μεταξύ 0 και 5.

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Los chicos del puerto
Ο Μιγκέλ κι οι φίλοι του τα βρίσκουν σκούρα όταν ο παππούς του τους ζητάει να πάνε ένα μπουφάν στον τάφο ενός παλιού του φίλου.
Το Τελευταίο Δείπνο
Σ' αυτήν την πειραματική ταινία, μια ομάδα ηθοποιών και τεχνικών συνεργάζονται για να γυρίσουν μια ταινία αυτοσχεδιασμού με θέμα ένα τραπέζι με φίλους.
Τα Κύματα
Ταξιδεύοντας από το σπίτι του στην Ισπανία σ' ένα χωριό στον γαλλικό Νότο, ένας χήρος προσπαθεί να συμφιλιωθεί με οδυνηρές αναμνήσεις από τον Ισπανικό Εμφύλιο.
The Sandman
Μετά από πολυετή φυλάκιση, ο Μορφέας, ο Βασιλιάς των Ονείρων, ξεκινά ένα ταξίδι σε διάφορους κόσμους για να βρει ό,τι του έχουν κλέψει και να ανακτήσει τη δύναμή του.
Η Εποχή των Γάμων
Υπό την πίεση των γονιών τους να βρουν συζύγους, η Άσα κι ο Ραβί προσποιούνται ότι βγαίνουν όλο το καλοκαίρι αλλά το κόλπο πάει στραβά όταν τα αισθήματα γίνονται αληθινά.