Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Το Τελευταίο Δείπνο

Ταινία, 2020, 70 λεπτά
Το Τελευταίο Δείπνο
Σ' αυτήν την πειραματική ταινία, μια ομάδα ηθοποιών και τεχνικών συνεργάζονται για να γυρίσουν μια ταινία αυτοσχεδιασμού με θέμα ένα τραπέζι με φίλους.
Ο τίτλος ταινία Το Τελευταίο Δείπνο κυκλοφόρησε το 2020 και διαρκεί 70 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Αυτή η ταινία είναι Προσωπικό, Τρυφερό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Το Τελευταίο Δείπνο

Σκηνοθέτες

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Ισπανικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Ευρωπαϊκά Ισπανικά;Γαλλικά

Περισσότερα όπως Το Τελευταίο Δείπνο

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Το Άσμα των Ληστών
Στην άνομη περιοχή του Γκάντο, αδίστακτοι ληστές πολεμούν για την πατρίδα και τους αγαπημένους τους — ακόμα και με τίμημα τη ζωή τους.
Οι Χήρες της Πέμπτης
Η Τερέζα βρίσκει τον άντρα της και τους δύο κολλητούς του νεκρούς στην πολυτελή κοινότητα όπου ζουν. Καθώς η αλήθεια έρχεται στο φως, αποκαλύπτονται σκοτεινά μυστικά.
Πανεπιστήμιο Ζωής
Μετά από μια δημόσια ταπείνωση, μια επίδοξη influencer εγγράφεται σε ένα μικρό πανεπιστήμιο και φιλοδοξεί να ανακτήσει την κοινωνική της θέση.
Οι Χίλιες Ζωές του Μπερνάρ Ταπί
Ένας αμείλικτα φιλόδοξος άνδρας γίνεται ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα της Γαλλίας σε αυτήν τη φανταστική εκδοχή της βιογραφικής ταινίας για τον Μπερνάρ Ταπί.
Shevernatze: Una epopeya marcha atrás
Ένας δάσκαλος οδήγησης θέλει να εντυπωσιάσει την πρώην κοπέλα του κάνοντας ρεκόρ οδήγησης με την όπισθεν, αλλά η γνωριμία με έναν ξένο εκτροχιάζει το ταξίδι του.