Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Όλοι οι Φίλοι μου Είναι Νεκροί

All My Friends Are Dead
Ταινία, 2020, 96 λεπτά
Όλοι οι Φίλοι μου Είναι Νεκροί
Σ' ένα πάρτι για την παραμονή της πρωτοχρονιάς, μια παρέα φίλων ζει γεγονότα που φέρνουν μυστικά στο φως, ραγίζουν καρδιές - κι οδηγούν σ' ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα.
Ο τίτλος ταινία Όλοι οι Φίλοι μου Είναι Νεκροί αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2020 και διαρκεί 96 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Όλοι οι Φίλοι μου Είναι Νεκροί: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ταινία είναι Πικάντικο, Σκοτεινό, Αυθάδικο.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Όλοι οι Φίλοι μου Είναι Νεκροί

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Πολωνικά - Ηχητική περιγραφή;Πολωνικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Πολωνικά

Περισσότερα όπως Όλοι οι Φίλοι μου Είναι Νεκροί

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Το Άσμα των Ληστών
Στην άνομη περιοχή του Γκάντο, αδίστακτοι ληστές πολεμούν για την πατρίδα και τους αγαπημένους τους — ακόμα και με τίμημα τη ζωή τους.
Freestyle
Ένας ανερχόμενος σταρ της ραπ με εγκληματικό παρελθόν και ανάγκη για μετρητά στήνει μια ριψοκίνδυνη συμφωνία ναρκωτικών που θα μπορούσε να του κοστίσει τα πάντα.
EuroTrip
Έπειτα από έναν οδυνηρό χωρισμό στην αποφοίτηση του σχολείου του, ο Σκότι πηγαίνει στην Ευρώπη με την παρέα του για να γνωρίσει τη Γερμανίδα διαδικτυακή φίλη του.
Οι Χήρες της Πέμπτης
Η Τερέζα βρίσκει τον άντρα της και τους δύο κολλητούς του νεκρούς στην πολυτελή κοινότητα όπου ζουν. Καθώς η αλήθεια έρχεται στο φως, αποκαλύπτονται σκοτεινά μυστικά.
Πανεπιστήμιο Ζωής
Μετά από μια δημόσια ταπείνωση, μια επίδοξη influencer εγγράφεται σε ένα μικρό πανεπιστήμιο και φιλοδοξεί να ανακτήσει την κοινωνική της θέση.