Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

My Little Pony: Tell Your Tale

Τηλεοπτική-εκπομπή, 2022
My Little Pony: Tell Your Tale
Η πεντάδα επιστρέφει! Η Σάνι συνεργάζεται με τα πόνι φιλαράκια της για περισσότερες περιπέτειες γεμάτες ζωή, μαθήματα και γέλιο στο Μέρταϊμ Μπέι.
Ο τίτλος τηλεοπτική-εκπομπή My Little Pony: Tell Your Tale κυκλοφόρησε το 2022. Προτείνεται για όλους. Αυτή η τηλεοπτική-εκπομπή είναι Αστείο.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική];Γαλλικά;Τουρκικά
Υπότιτλοι: Αγγλικά

Περισσότερα όπως My Little Pony: Tell Your Tale

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Kitti Katz
Τρεις έφηβες μεταμορφώνονται σε άγριες αιλουροειδείς υπερηρωίδες για να σώσουν τον κόσμο από μια κακιά Αιγύπτια θεά, αλλά βρίσκουν και χρόνο για εξάσκηση στο ποδόσφαιρο.
LEGO® DREAMZzz
Ο Ματέο, η Ίζι κι οι φίλοι τους ανακαλύπτουν τον Κόσμο των Ονείρων, ένα σύμπαν μαγείας και φαντασίας όπου θα πολεμήσουν τις σκοτεινές δυνάμεις με τη δημιουργικότητά τους.
Larva Family
Η οικογένεια μεγαλώνει! Ένα μωρό κάμπια έρχεται στις ζωές του Ρεντ και του Γέλοου κι ακολουθεί ταχύρρυθμο μάθημα ανατροφής με μπόλικο ρέψιμο και δυσάρεστες οσμές.
Mermaze Mermaidz
Όταν η Μυστική Πόλη χάνει τη μαγική της λάμψη, πέντε φίλες γοργόνες πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα απίθανα ταλέντα και την ιδιότητά τους να αλλάζουν χρώμα για να τη σώσουν.
We Lost Our Human
Έχουμε πρόβλημα! Εξαφανίστηκαν οι άνθρωποι. Θα βοηθήσετε δύο χαϊδεμένα κατοικίδια, τον Παντ και τη Χαμ, να ταξιδέψουν στο κέντρο του σύμπαντος για να το διορθώσουν;