Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Patton Oswalt: We All Scream

Ταινία, 2022, 58 λεπτά
Patton Oswalt: We All Scream
Ο Πάτον μιλά για τους κινδύνους της ηλικίας, τα αποτυχημένα σχέδιά του για την καραντίνα και τη μέρα που η γυναίκα του έγινε Βαλκυρία, σ' αυτό το σταντ απ που σκηνοθετεί.
Ο τίτλος ταινία Patton Oswalt: We All Scream αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2022 και διαρκεί 58 λεπτά. ? ??µ???? p??t????e ??a Emmy ?a? Grammy ??a d?? s???. ??aße ?a? ta d?? µe t? "G?a t? ?e??????t?µa t? ????" t?? 2016. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Patton Oswalt: We All Scream: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ταινία είναι Παράδοξο, Αντισυμβατικό, Αστείο.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιός

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Patton Oswalt: We All Scream

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Borderless Love
Οι ζωές δύο ζευγαριών αναστατώνονται με την αποκάλυψη και τη λήξη ενός δεσμού – μέχρι που κάποιος από τους προδομένους αρχίζει να θέλει την αναζωπύρωση της σχέσης.
Bad Habits
Ένας άντρας φέρνει τον κολλητό του για συμπαράσταση όταν πάει να γνωρίσει την οικογένεια της κοπέλας του, η οποία αποδεικνύεται ακόμα πιο τρομακτική απ' ό,τι φανταζόταν.
Amazones
Κουρασμένες από τη ζωή τους, τέσσερις γυναίκες ληστεύουν μια τράπεζα και γλιτώνουν. Όταν δοκιμάζουν μεγαλύτερες ληστείες, η αστυνομία αρχίζει να τις πλησιάζει.
A Most Annoying Island
Ένα 11χρονο αγόρι προσπαθεί να σπάσει μια κατάρα αιώνων που κάνει όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες ενός μικρού νησιού να γίνονται ανυπόφοροι.
Wednesday
Έξυπνη, σαρκαστική και λίγο νεκρή μέσα της, η Γουένσντεϊ Άνταμς ερευνά μια σειρά φόνων, ενώ κάνει νέους φίλους —και εχθρούς— στην Ακαδημία Νέβερμορ.