Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Pamela, a love story

Ντοκιμαντέρ, 2023, 114 λεπτά
Pamela, a love story
Με δικά της λόγια, μέσα από βίντεο και ημερολόγια, η Πάμελα Άντερσον μιλά για το πώς έγινε διάσημη, τις θυελλώδεις σχέσεις της και το sex tape που προκάλεσε σκάνδαλο.
Ο τίτλος ντοκιμαντέρ Pamela, a love story αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2023 και διαρκεί 114 λεπτά. ? ?p???f??? ??a Emmy ???a? G????t ("? S????????") s?????ete? t? p??s?p??? ?a? ap??a??pt??? p??t??t? e??? p?p e?d????. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 18 ετών. Pamela, a love story: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ντοκιμαντέρ είναι Ερευνητικό, Προσωπικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιός

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική];Γαλλικά;Τουρκικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Pamela, a love story

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Life Behind the Stars
Πώς τα άστρα επηρεάζουν τη ζωή στη Γη; Η κοσμική ακτινοβολία ίσως είναι το κλειδί για να βρούμε τη σχέση ανάμεσα σ' εμάς και το σύμπαν.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Ένα αθλητικό ντοκιμαντέρ για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στημένων αγώνων της Ινδίας, τα θρυλικά ονόματα που συμμετείχαν και τους δημοσιογράφους που αποκάλυψαν τη διαφθορά.
Κορύφωση: Η Ιστορία του Pornhub
Μέσα από συνεντεύξεις με performer, ακτιβιστές και παλιούς εργαζόμενους, αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά τις επιτυχίες και τα σκάνδαλα του Pornhub.
Big Cats
Τα λιοντάρια, οι λεοπαρδάλεις και τα τσιτάχ, που θεωρούνται θηρευτές και κυνηγιούνται για τη γούνα τους, έχουν ελάχιστους ασφαλείς βιότοπους όπου μπορούν να ευδοκιμήσουν.
Comunero Rebellion
Μέσα από συνεντεύξεις με ειδικούς και κινούμενα σχέδια, αυτό το ντοκιμαντέρ εξετάζει την εξέγερση των πολιτών της Καστίλης κατά του Καρόλου Α' στην Ισπανία του 1520.