Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Turbo

Ταινία, 2013, 96 λεπτά, 1.949.376 αξιολογήσεις
Turbo
Ένα σαλιγκάρι που έχει ψύχωση με την ταχύτητα κι ονειρεύεται να γίνει ο καλύτερος οδηγός αγώνων του κόσμου βρίσκει την ευκαιρία του όταν αποκτά ταχύτητα υψηλών οκτανίων.
Ο τίτλος ταινία Turbo κυκλοφόρησε το 2013 και διαρκεί 96 λεπτά. St?? ep?t???µ??? ta???a ?????µ???? s?ed??? a??????ta? ?? f???? t?? ???a? ???????t?, S?µ???e? ?. ????s?? ?a? S???p ?t???. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 7 ετών. Αυτή η ταινία είναι Πνευματώδες, Συναρπαστικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Turbo στο IMDB

βαθμολογία: 6 με τη 10

A freak accident might just help an everyday garden snail achieve his biggest dream: winning the Indy 500.

Ηθοποιοί σε Turbo

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική];Γαλλικά;Τουρκικά
Υπότιτλοι: Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Turbo

Η αξιολόγηση που εμφανίζεται δίπλα στον τίτλο βασίζεται στον μέσο όρο των αξιολογήσεων σε Netflix, Moviemeter και IMDB, και εμφανίζεται σε αριθμητική κλίμακα μεταξύ 0 και 5.

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Πάτον Όσγουαλτ: Όλοι Φωνάζουμε
Ο Πάτον μιλά για τους κινδύνους της ηλικίας, τα αποτυχημένα σχέδιά του για την καραντίνα και τη μέρα που η γυναίκα του έγινε Βαλκυρία, σ' αυτό το σταντ απ που σκηνοθετεί.
Ciacho
Όταν μια αστυνομικίνα κατηγορείται άδικα για εμπόριο ναρκωτικών, τα τρία ρεμάλια αδέλφια της αναλαμβάνουν να τη σώσουν.
Δεν Είσαι Μόνος
Αποζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία, πέντε ασυγκίνητοι Βερολινέζοι, όπως ένας φυσικός και μια πρώην ηθοποιός, ψάχνουν μια σπίθα που θα τους κάνει ξανά ζωντανούς.
Πες Μου, Καθρέφτη
Υπάλληλοι μιας εταιρείας καλλυντικών έρχονται αντιμέτωποι με τις επιθυμίες τους μιλώντας στον καθρέφτη, λίγο πριν από το πάρτι γενεθλίων της εταιρείας όπου εργάζονται.
Κάποτε Ήμουν Διάσημος
Ο σταρ μιας παλιάς αγορίστικης μπάντας έχει μια δεύτερη ευκαιρία στην επιτυχία όταν γνωρίζει έναν χαρισματικό νεαρό ντράμερ.