Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Turbo

Ταινία, 2013, 96 λεπτά, 1.949.376 αξιολογήσεις
Turbo
Ένα σαλιγκάρι που έχει ψύχωση με την ταχύτητα κι ονειρεύεται να γίνει ο καλύτερος οδηγός αγώνων του κόσμου βρίσκει την ευκαιρία του όταν αποκτά ταχύτητα υψηλών οκτανίων.
Ο τίτλος ταινία Turbo κυκλοφόρησε το 2013 και διαρκεί 96 λεπτά. St?? ep?t???µ??? ta???a ?????µ???? s?ed??? a??????ta? ?? f???? t?? ???a? ???????t?, S?µ???e? ?. ????s?? ?a? S???p ?t???. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 7 ετών. Αυτή η ταινία είναι Πνευματώδες, Συναρπαστικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Turbo στο IMDB

βαθμολογία: 6 με τη 10

A freak accident might just help an everyday garden snail achieve his biggest dream: winning the Indy 500.

Ηθοποιοί σε Turbo

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική];Γαλλικά;Τουρκικά
Υπότιτλοι: Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Turbo

Η αξιολόγηση που εμφανίζεται δίπλα στον τίτλο βασίζεται στον μέσο όρο των αξιολογήσεων σε Netflix, Moviemeter και IMDB, και εμφανίζεται σε αριθμητική κλίμακα μεταξύ 0 και 5.

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Το Μαύρο Βιβλίο
Αφού ο γιος του κατηγορείται άδικα για απαγωγή, ένας διάκονος τα βάζει με μια διεφθαρμένη συμμορία της αστυνομίας για να τον αθωώσει.
Μίνι Πράκτορες: Αρμαγεδδών
Όταν ένας προγραμματιστής παιχνιδιών εξαπολύει έναν πανίσχυρο ιό, τα παιδιά δύο μυστικών πρακτόρων πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν τους γονείς τους – και τον κόσμο.
Freestyle
Ένας ανερχόμενος σταρ της ραπ με εγκληματικό παρελθόν και ανάγκη για μετρητά στήνει μια ριψοκίνδυνη συμφωνία ναρκωτικών που θα μπορούσε να του κοστίσει τα πάντα.
Ghostbusters: Legacy
Ένα νέο ξεκίνημα σε μια μικρή πόλη ξεσκεπάζει σημάδια της μυστικής υπερφυσικής κληρονομιάς μιας οικογένειας και αναζωπυρώνει παραφυσικές δυνάμεις που αναζητούν εκδίκηση.
Πανεπιστήμιο Ζωής
Μετά από μια δημόσια ταπείνωση, μια επίδοξη influencer εγγράφεται σε ένα μικρό πανεπιστήμιο και φιλοδοξεί να ανακτήσει την κοινωνική της θέση.