Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Αδερφοί Κατεργάρηδες

Os Salafrários
Ταινία, 2021, 95 λεπτά
Αδερφοί Κατεργάρηδες
Ύστερα από μια κομπίνα που πήγε στραβά, ο Κλάβις πέφτει πάνω στη Λοχάν, τη θετή αδερφή του. Σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι η μόνη διέξοδος είναι να μείνουν ενωμένοι.
Ο τίτλος ταινία Αδερφοί Κατεργάρηδες αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2021 και διαρκεί 95 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Αυτή η ταινία είναι Κιτς, Αυθάδικο, Αστείο.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Αδερφοί Κατεργάρηδες

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Πορτογαλικά Βραζιλίας - Ηχητική περιγραφή;Πορτογαλικά Βραζιλίας [Αρχική];Τ
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Πορτογαλικά Βραζιλίας

Περισσότερα όπως Αδερφοί Κατεργάρηδες

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Χελωνονιντζάκια - Η Άνοδος: Η Ταινία
Έφηβες χελώνες με μυστικιστικές δυνάμεις νίντζα έρχονται αντιμέτωπες με την απόλυτη δοκιμασία, όταν αδίστακτα πλάσματα από άλλο σύμπαν προσπαθούν να εξαπολύσουν το χάος.
Darlings
Η Μπαντρού ελπίζει ότι ο ασταθής σύζυγός της θα συνέλθει, εάν σταματήσει το ποτό. Αλλά όταν ο θυμός του φτάνει στα άκρα, εκείνη κι η μητέρα της θέλουν να πάρουν εκδίκηση.
Η Εποχή των Γάμων
Υπό την πίεση των γονιών τους να βρουν συζύγους, η Άσα κι ο Ραβί προσποιούνται ότι βγαίνουν όλο το καλοκαίρι αλλά το κόλπο πάει στραβά όταν τα αισθήματα γίνονται αληθινά.
Γιγάντια Ρομποαδέρφια
Μετά τους καβγάδες, ξεκινούν οι μάχες! Τα ρομπότ αδέλφια, Σάινι και Κεραυνός, κι η έξυπνη εφευρέτριά τους υπερασπίζονται τη Γη από τέρατα που επιτίθενται από το διάστημα.
Μην τα Ρίχνεις στο Κάρμα!
Όταν η μικρή της αδερφή κι ο σχολικός της έρωτας αρραβωνιάζονται, η Σάρα πρέπει να διαπιστώσει αν γι' αυτό φταίει πράγματι η υποτιθεμένη κακοτυχία της.