Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

ΣΠΡΙΓΚΑΝ

Τηλεοπτική-εκπομπή, 2022
ΣΠΡΙΓΚΑΝ
Τα απομεινάρια ενός αρχαίου πολιτισμού στη Γη κρύβουν επικίνδυνες δυνάμεις — εξαρτάται από τους πράκτορες Σπρίγκαν της εταιρείας ΑΡΚΑΜ να μην πέσουν σε λάθος χέρια.
Ο τίτλος τηλεοπτική-εκπομπή ΣΠΡΙΓΚΑΝ αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2022. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Αυτή η τηλεοπτική-εκπομπή είναι Σκοτεινό, Συναρπαστικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε ΣΠΡΙΓΚΑΝ

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Ιαπωνικά - Ηχητική περιγραφή;Ιαπωνικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Ιαπωνικά

Περισσότερα όπως ΣΠΡΙΓΚΑΝ

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

KAKEGURUI TWIN
Αποφασισμένη να ανέλθει κοινωνικά, η Μαίρη Σαότομε επενδύει τα πάντα σε αυτό που εκτιμά περισσότερο το ελίτ σχολείο της: τον επικίνδυνο τζόγο.
Ντετέκτιβ Κόναν: Η Καθημερινή Ζωή του Ζέρο
Ένας ντετέκτιβ, που είναι ταυτόχρονα πράκτορας δημόσιας ασφάλειας και μέλος μιας σκοτεινής οργάνωσης, παλεύει με την τριπλή του ταυτότητα. Spinoff του "Ντετέκτιβ Κόναν".
Θείος από Άλλο Κόσμο
Παραμένοντας σε κώμα για 17 χρόνια, ο μεσήλικα θείος του Τακαφούμι ξυπνά ξαφνικά με μαγικές δυνάμεις, μιλώντας μια άγνωστη γλώσσα.
Bakugan: Battle Planet
Την ώρα που οι δυνάμεις του κακού απειλούν να εξουσιάσουν τον κόσμο, ο Νταν Κούζο και η παρέα του ενώνουν τις δυνάμεις τους με τα μυστηριώδη πλάσματα Μπάκουγκαν.
BASTARD‼ -Heavy Metal, Dark Fantasy-
Όταν δυνάμεις του κακού απειλούν να αναστήσουν τον Άνθρασαξ, τον Θεό της Καταστροφής, το βασίλειο της Μεταλλικάνα καλεί για βοήθεια έναν εκρηκτικό σκοτεινό μάγο.