Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Αδιέξοδο: Το Πάρκο των Παραφυσικών Φαινομένων

Τηλεοπτική-εκπομπή, 2022
Αδιέξοδο: Το Πάρκο των Παραφυσικών Φαινομένων
Δύο έφηβοι και ένα παγκ που μιλά μάχονται δαίμονες σε ένα στοιχειωμένο θεματικό πάρκο – μαζί ίσως και να καταφέρουν να σώσουν τον κόσμο από μια υπερκόσμια Αποκάλυψη.
Ο τίτλος τηλεοπτική-εκπομπή Αδιέξοδο: Το Πάρκο των Παραφυσικών Φαινομένων αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2022. ?p? ta graphic novel "DeadEndia" t?? ???µ?? St?? µe t?? f???? t?? ?a? ?p??a?, ???t? ?aß??a ?a? ?µ??? ?sµe?t. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 7 ετών. Αυτή η τηλεοπτική-εκπομπή είναι Έξυπνο, Ιδιόμορφο.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Αδιέξοδο: Το Πάρκο των Παραφυσικών Φαινομένων

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική];Γαλλικά;Τουρκικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Αδιέξοδο: Το Πάρκο των Παραφυσικών Φαινομένων

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Δεν Είσαι Μόνος
Αποζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία, πέντε ασυγκίνητοι Βερολινέζοι, όπως ένας φυσικός και μια πρώην ηθοποιός, ψάχνουν μια σπίθα που θα τους κάνει ξανά ζωντανούς.
Ακαδημία Ενόργανης: Μία Ακόμα Ευκαιρία
Μετά από έναν τραυματισμό, η Αμερικανίδα Κάιρα Μπέρι έχει μία ακόμα ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρό της –και μια υποτροφία ενόργανης– στη μακρινή Αυστραλία.
CoComelon
Μάθε γράμματα, αριθμούς και άλλα πολλά με τον Τζέι Τζέι, σε αυτήν την εκπαιδευτική σειρά που συνδυάζει διασκέδαση και παιδικά τραγουδάκια για όλη την οικογένεια.
You’re Nothing Special
Η ζωή στη νέα πόλη της Αμάγια αρχίζει να αποκτά λίγο περισσότερο ενδιαφέρον όταν στο σχολείο διαδίδονται φήμες ότι εκείνη κληρονόμησε τα μαγικά ταλέντα της γιαγιάς της.
Fakes
Οι έφηβες κολλητές Ζόι και Μπέκα προσπαθούν να χτίσουν μια αυτοκρατορία ψεύτικων ταυτοτήτων. Αρχίζουν όμως να θησαυρίζουν και καταλαβαίνουν τι σημαίνει να ζεις παράνομα.