Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Emergency: NYC

Τηλεοπτική-εκπομπή, 2023
Emergency: NYC
Μια καθηλωτική σειρά ντοκιμαντέρ για τους εργαζόμενους στον χώρο της υγείας της Νέας Υόρκης καθώς εξισορροπούν την ένταση της δουλειάς τους με την προσωπική τους ζωή.
Ο τίτλος τηλεοπτική-εκπομπή Emergency: NYC αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2023. ??a ßa??? a????p???, s??ta?a?t??? spinoff t?? a?a?????sµ???? "????? ???" ap? t??? s??????te? ????? Sat? ?a? ??t? ?p??a?. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Emergency: NYC: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η τηλεοπτική-εκπομπή είναι Συγκινητικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική];Γαλλικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Emergency: NYC

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Το Σχέδιο του Διαβόλου
12 διαγωνιζόμενοι αναμετρώνται σε παιχνίδια εξυπνάδας, στρατηγικής και σοφίας για 6 νύχτες και 7 ημέρες. Ποιος θα στεφθεί ο απόλυτος νικητής;
Wrestling: Ο Δρόμος προς τη Δόξα
Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, οι νέοι ιδιοκτήτες και διάφοροι ανερχόμενοι αστέρες μιας φημισμένης σχολής επαγγελματικής πάλης προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά πέρα από τα ρινγκ.
Bewaarders
Στη μεγαλύτερη φυλακή της Ολλανδίας, οι φρουροί φυλάνε κάθε γωνιά, προσπαθώντας να προσαρμοστούν σε νέες ευθύνες, γραφειοκρατία και μια περίπλοκη νέα πραγματικότητα.
Green Cities
Αυτό το ντοκιμαντέρ εστιάζει σε αρχιτέκτονες που εντάσσουν τη φύση στα σχέδιά τους κι ερευνά πώς μπορεί να μοιάζουν οι πράσινες πόλεις του μέλλοντος.
Είναι Γαλλίδα
Αυτό το ντοκιμαντέρ διερευνά τους μύθους, τις αλήθειες, τα στερεότυπα και τις παραλείψεις στη σύγχρονη και συχνά εξιδανικευμένη αντίληψη της "Γαλλίδας γυναίκας".