Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

The Price of Nonna's Inheritance

Ταινία, 2024, 90 λεπτά
The Price of Nonna's Inheritance
Όταν μια γιαγιά ερωτεύεται έναν πονηρό άντρα με ύποπτες προθέσεις, η οικογένειά της καταστρώνει ένα μυστικό σχέδιο για να σώσει τη ζωή της — και την κληρονομιά τους.
Ο τίτλος ταινία The Price of Nonna's Inheritance αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2024 και διαρκεί 90 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. The Price of Nonna's Inheritance: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ταινία είναι Αυθάδικο.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε The Price of Nonna's Inheritance

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά;Γαλλικά - Ηχητική περιγραφή;Ιταλικά - Ηχητική περιγραφή;Ιταλικ
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Ιταλικά

Περισσότερα όπως The Price of Nonna's Inheritance

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Fun Size
Η ατίθαση έφηβη Ρεν χάνει το εκκεντρικό αδερφάκι της μια άγρια νύχτα του Χάλοουιν και το αναζητά παρέα με τους κολλητούς της.
The Clandestine
Μετά από μια καθοριστική συνάντηση, ένας πρώην γενικός επιθεωρητής με προβλήματα γίνεται ιδιωτικός ντετέκτιβ για όσους δεν θέλουν –ή δεν μπορούν– να στραφούν στον νόμο.
Εισιτήριο για τον Παράδεισο
Θέλοντας να σαμποτάρει τον επικείμενο γάμο της κόρης τους στο Μπαλί, ένα ζευγάρι χωρισμένο από καιρό κάνει ανακωχή — κι αρχίζει να τα ξαναβρίσκει.
Πολύ Μεγάλος για Παραμύθια 2
Όταν ο νέος φίλος της μητέρας του έρχεται να μείνει μαζί τους, ο Βάλντεκ ξεκινά ένα παράτολμο ταξίδι στα όρη Τάτρα για να βρει τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ.
Spring Meeting
Ένας νεαρός αποφασίζει να παντρευτεί μια πλούσια κληρονόμο για να καθησυχάσει τη μητέρα του αλλά, όταν γνωρίζει τη μικρή της αδελφή, τα σχέδια εκτροχιάζονται.