Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Τι είναι το Netflix;

Το Netflix είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να βλέπετε έναν απεριόριστο αριθμό από ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ στην τηλεόρασή σας, σε κινητές συσκευές και βιντεοκονσόλες. Ενημερώνεται με νέο περιεχόμενο σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Το Netflix είναι μία εταιρεία που ξεκίνησε από την Αμερική και σήμερα είναι διαθέσιμη για περισσότερους από 50 εκατομμύρια συνδρομητές σε πάνω από 40 χώρες. Πέρα από την υπάρχουσα προσφορά, το Netflix δημιουργεί δικές του σειρές που ονομάζονται πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix, όπως είναι οι σειρές House of Cards, Orange is the New Black και Hemlock Grove.

Πώς λειτουργεί το Netflix;

Μόλις εγγραφείτε στο Netflix, θα έχετε αμέσως πρόσβαση σε όλα του τα περιεχόμενα από την τηλεόραση, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σας. Με το πληκτρολόγιο ή το τηλεκοντρόλ σας μπορείτε να περιηγηθείτε σε ένα μεγάλο εύρος κατηγοριών. Επιπλέον, το Netflix θα σας κάνει προτάσεις με βάση τις τηλεοπτικές σας συνήθειες. Αν, για παράδειγμα, παρακολουθείτε κυρίως ταινίες δράσης, το Netflix θα σας προτείνει περιεχόμενο που ανήκει σε αυτό το είδος.

Είναι εύκολο να αλλάξετε συσκευή ενώ παρακολουθείτε μία ταινία. Μπορείτε, για παράδειγμα, να ξεκινήσετε να βλέπετε μία ταινία στην τηλεόρασή σας, να την βάλετε σε παύση οποιαδήποτε στιγμή, και να συνεχίσετε να την παρακολουθείτε από το σημείο αυτό και μετά στο iPad σας στο κρεβάτι.

Και αν ο/η σύντροφός σας θέλει να παρακολουθήσει κάτι άλλο; Κανένα πρόβλημα. Το τυπικό πρόγραμμα επιτρέπει την ταυτόχρονη προβολή διαφορετικών ταινιών σε έως δύο διαφορετικές συσκευές.

Ποιες συσκευές είναι κατάλληλες για προβολή του Netflix;

Πέρα από την (Smart)TV, το PC ή MAC σας, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε όλα τα περιεχόμενα του Netflix σε PlayStation, XBox, Wii, iPad και συσκευές Android.

Πόσο κοστίζει το Netflix;

Η τιμή του αρχικού προγράμματος είναι αυτή τη στιγμή 8,99 ευρώ τον μήνα. Αν δεν σας ενδιαφέρει η ποιότητα HD, υπάρχει επίσης η δυνατότητα φθηνότερου προγράμματος σε SD. Αν η ταυτόχρονη προβολή σε δύο συσκευές δεν αρκεί για να απολαμβάνει το Netflix ολόκληρη η οικογένεια, υπάρχει ένα ακριβότερο πρόγραμμα που επιτρέπει τη χρήση του Netflix σε έως 4 συσκευές.

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Πάτον Όσγουαλτ: Όλοι Φωνάζουμε
21 Σεπτεμβρίου 2022 | Ταινία | 2022 | 58 λεπτά
Ο Πάτον μιλά για τους κινδύνους της ηλικίας, τα αποτυχημένα σχέδιά του για την καραντίνα και τη μέρα που η γυναίκα του έγινε Βαλκυρία, σ' αυτό το σταντ απ που σκηνοθετεί.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY ATMOSDOLBY SURROUND
Unknown Runner
18 Σεπτεμβρίου 2022 | Ντοκιμαντέρ | 2013 | 70 λεπτά
Αυτό το ντοκιμαντέρ προσφέρει μια ματιά στη ζωή του κέντρου όπου προπονούνται κορυφαίοι Κενυάτες δρομείς μεγάλων αποστάσεων όπως ο Τζέφρι Κιπσάνγκ Καμγουορόρ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY ATMOSDOLBY SURROUND
Ciacho
18 Σεπτεμβρίου 2022 | Ταινία | 2010 | 111 λεπτά
Όταν μια αστυνομικίνα κατηγορείται άδικα για εμπόριο ναρκωτικών, τα τρία ρεμάλια αδέλφια της αναλαμβάνουν να τη σώσουν.
Δεν Είσαι Μόνος
18 Σεπτεμβρίου 2022 | Ταινία | 2007 | 93 λεπτά
Αποζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία, πέντε ασυγκίνητοι Βερολινέζοι, όπως ένας φυσικός και μια πρώην ηθοποιός, ψάχνουν μια σπίθα που θα τους κάνει ξανά ζωντανούς.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY ATMOSDOLBY SURROUND