Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Τι είναι το Netflix;

Το Netflix είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να βλέπετε έναν απεριόριστο αριθμό από ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ στην τηλεόρασή σας, σε κινητές συσκευές και βιντεοκονσόλες. Ενημερώνεται με νέο περιεχόμενο σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Το Netflix είναι μία εταιρεία που ξεκίνησε από την Αμερική και σήμερα είναι διαθέσιμη για περισσότερους από 50 εκατομμύρια συνδρομητές σε πάνω από 40 χώρες. Πέρα από την υπάρχουσα προσφορά, το Netflix δημιουργεί δικές του σειρές που ονομάζονται πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix, όπως είναι οι σειρές House of Cards, Orange is the New Black και Hemlock Grove.

Πώς λειτουργεί το Netflix;

Μόλις εγγραφείτε στο Netflix, θα έχετε αμέσως πρόσβαση σε όλα του τα περιεχόμενα από την τηλεόραση, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σας. Με το πληκτρολόγιο ή το τηλεκοντρόλ σας μπορείτε να περιηγηθείτε σε ένα μεγάλο εύρος κατηγοριών. Επιπλέον, το Netflix θα σας κάνει προτάσεις με βάση τις τηλεοπτικές σας συνήθειες. Αν, για παράδειγμα, παρακολουθείτε κυρίως ταινίες δράσης, το Netflix θα σας προτείνει περιεχόμενο που ανήκει σε αυτό το είδος.

Είναι εύκολο να αλλάξετε συσκευή ενώ παρακολουθείτε μία ταινία. Μπορείτε, για παράδειγμα, να ξεκινήσετε να βλέπετε μία ταινία στην τηλεόρασή σας, να την βάλετε σε παύση οποιαδήποτε στιγμή, και να συνεχίσετε να την παρακολουθείτε από το σημείο αυτό και μετά στο iPad σας στο κρεβάτι.

Και αν ο/η σύντροφός σας θέλει να παρακολουθήσει κάτι άλλο; Κανένα πρόβλημα. Το τυπικό πρόγραμμα επιτρέπει την ταυτόχρονη προβολή διαφορετικών ταινιών σε έως δύο διαφορετικές συσκευές.

Ποιες συσκευές είναι κατάλληλες για προβολή του Netflix;

Πέρα από την (Smart)TV, το PC ή MAC σας, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε όλα τα περιεχόμενα του Netflix σε PlayStation, XBox, Wii, iPad και συσκευές Android.

Πόσο κοστίζει το Netflix;

Η τιμή του αρχικού προγράμματος είναι αυτή τη στιγμή 8,99 ευρώ τον μήνα. Αν δεν σας ενδιαφέρει η ποιότητα HD, υπάρχει επίσης η δυνατότητα φθηνότερου προγράμματος σε SD. Αν η ταυτόχρονη προβολή σε δύο συσκευές δεν αρκεί για να απολαμβάνει το Netflix ολόκληρη η οικογένεια, υπάρχει ένα ακριβότερο πρόγραμμα που επιτρέπει τη χρήση του Netflix σε έως 4 συσκευές.

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου
23 Φεβρουαρίου 2024 | Τηλεοπτική-εκπομπή | 2024
Ένα νεαρό αγόρι γνωστό ως Άβαταρ πρέπει να κατακτήσει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης για να σώσει τον κόσμο και να πολεμήσει έναν μοχθηρό εχθρό που θέλει να το σταματήσει.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY ATMOSDOLBY SURROUND
Να Σου Πω ένα Μυστικό;
23 Φεβρουαρίου 2024 | Τηλεοπτική-εκπομπή | 2024
Οι ζωές τριών γυναικών αλλάζουν για πάντα όταν ένας αδίστακτος διώκτης παραβιάζει τους λογαριασμούς τους στα social media. Κι αυτές είναι λίγες από τα πολλά θύματά του.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY ATMOSDOLBY SURROUND
Risqué Business: The Netherlands and Germany
21 Φεβρουαρίου 2024 | Τηλεοπτική-εκπομπή | 2024
Οι Σιν Ντονγκ-γιοπ και Σουνγκ Σι-κιουνγκ εξερευνούν την ερωτική κουλτούρα της Ολλανδίας και της Γερμανίας, συνδυάζοντας πρακτικές εμπειρίες με αποκαλυπτικές συνεντεύξεις.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY ATMOSDOLBY SURROUND
Mike Epps: Ready to Sell Out
21 Φεβρουαρίου 2024 | Ταινία | 2024 | 61 λεπτά
Ο Μάικ Επς παραμένει αυθεντικός καθώς μιλά για την κακή προσωπική υγιεινή, την αποτυχημένη απιστία και τον πόλεμο με τους συναδέλφους σε αυτό το ψυχαγωγικό κωμικό σόου.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY ATMOSDOLBY SURROUND