Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Τα Μεγάλα Αγόρια Δεν Κλαίνε

Ταινία, 2020, 90 λεπτά
Τα Μεγάλα Αγόρια Δεν Κλαίνε
Ένας νεαρός άνδρας που μεγάλωσε σε ένα κακοποιητικό ίδρυμα πρέπει να επανεξετάσει το παρελθόν του, όταν ο θάνατος του παιδικού του φίλου πυροδοτεί μια αστυνομική έρευνα.
Ο τίτλος ταινία Τα Μεγάλα Αγόρια Δεν Κλαίνε κυκλοφόρησε το 2020 και διαρκεί 90 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Αυτή η ταινία είναι Ρεαλιστικό, Σκοτεινό, Συγκινητικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Τα Μεγάλα Αγόρια Δεν Κλαίνε

Σκηνοθέτης

Περισσότερα όπως Τα Μεγάλα Αγόρια Δεν Κλαίνε

The Recruit

The Recruit

(2022)

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Freeridge
Μια παρέα εφήβων προσπαθεί να αντιστρέψει μια κατάρα, όταν ένα παράξενο παλιό κουτί φαίνεται πως φέρνει κακοτυχία –και άλλα– στις ζωές τους.
Vicious Circle
Έχοντας κατηγορηθεί άδικα για φόνο, ένας αθώος γιατρός μπαίνει στον επικίνδυνο κόσμο του εγκλήματος, των εκβιασμών και της πλαστογραφίας, ώστε να καθαρίσει το όνομά του.
Call Me by Your Name
Το καλοκαίρι του 1983 στην ιταλική ύπαιθρο, ο 17χρονος Έλιο αναπτύσσει έναν δεσμό με τον Όλιβερ, τον χαρισματικό βοηθό ερευνητή του πατέρα του, που θα αλλάξει τη ζωή του.
Baby Driver
Ο γόης οδηγός Μπέιμπι φυγαδεύει εγκληματίες, λατρεύει τη μουσική και έχει μπλεξίματα με έναν κακό τύπο. Μόνο μία δουλειά εκκρεμεί ακόμη, αλλά θα πάρει απρόσμενη τροπή.
Brothers
Ο λοχαγός Σαμ Κέιχιλ που θεωρούνταν νεκρός επιστρέφει από μια στρατιωτική αποστολή και παθαίνει εμμονή με την ιδέα ότι η γυναίκα του και ο αδελφός του έχουν σχέση.