Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Στις Φλόγες της Δικαιοσύνης

Τηλεοπτική-εκπομπή, 2023
Στις Φλόγες της Δικαιοσύνης
Ύστερα από τη φονική πυρκαγιά στον κινηματογράφο Ουπάρ, δύο γονείς χάνουν τα παιδιά τους και ρίχνονται σε μια σκυλίσια μάχη για δικαιοσύνη. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.
Ο τίτλος τηλεοπτική-εκπομπή Στις Φλόγες της Δικαιοσύνης αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2023. ??a d?aµat??? se??? µe t??? ?at?s?? ?tesp??t ("?? ?a????d? t?? ???a?") ?a? ?µpe? ?t??? ("3 ?ßd?µ?de? ????esµ?a"). Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Στις Φλόγες της Δικαιοσύνης: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η τηλεοπτική-εκπομπή είναι Συγκινητικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Στις Φλόγες της Δικαιοσύνης

Σκηνοθέτες

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά;Χίντι - Ηχητική περιγραφή;Χίντι [Αρχική];Ταμίλ;Τελούγκου
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Χίντι;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Στις Φλόγες της Δικαιοσύνης

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Freeridge
Μια παρέα εφήβων προσπαθεί να αντιστρέψει μια κατάρα, όταν ένα παράξενο παλιό κουτί φαίνεται πως φέρνει κακοτυχία –και άλλα– στις ζωές τους.
Princess Power
Φίλες πριγκίπισσες από τέσσερα διαφορετικά βασίλεια της Φρουτολάνδης –του Μύρτιλου, του Κίουι, του Ανανά και του Σμέουρου– προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο τους καλύτερο.
Legal High
Ένας φιλοχρήματος δικηγόρος και μια έντιμη νέα υπάλληλος γίνονται ένα απίθανο δίδυμο στα δικαστήρια σε αυτό το ριμέικ της ομώνυμης γιαπωνέζικης σειράς.
Moment of Eighteen
Ένας παρεξηγημένος μοναχικός τύπος αναγκάζεται να βγει από το καβούκι του όταν αλλάζει σχολείο, όπου βρίσκει νέα βάσανα - και την πρώτη του αγάπη.
The Wind Blows
Όταν μαθαίνει ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ, ένας άντρας χωρίζει τη γυναίκα της ζωής του χωρίς να δώσει εξηγήσεις - αλλά τη συναντά ξανά πολλά χρόνια μετά.