Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Στις Φλόγες της Δικαιοσύνης

Τηλεοπτική-εκπομπή, 2023
Στις Φλόγες της Δικαιοσύνης
Ύστερα από τη φονική πυρκαγιά στον κινηματογράφο Ουπάρ, δύο γονείς χάνουν τα παιδιά τους και ρίχνονται σε μια σκυλίσια μάχη για δικαιοσύνη. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.
Ο τίτλος τηλεοπτική-εκπομπή Στις Φλόγες της Δικαιοσύνης αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2023. ??a d?aµat??? se??? µe t??? ?at?s?? ?tesp??t ("?? ?a????d? t?? ???a?") ?a? ?µpe? ?t??? ("3 ?ßd?µ?de? ????esµ?a"). Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Στις Φλόγες της Δικαιοσύνης: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η τηλεοπτική-εκπομπή είναι Συγκινητικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Στις Φλόγες της Δικαιοσύνης

Σκηνοθέτες

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά;Χίντι - Ηχητική περιγραφή;Χίντι [Αρχική];Ταμίλ;Τελούγκου
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Χίντι;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Στις Φλόγες της Δικαιοσύνης

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Να Σου Πω ένα Μυστικό;
Οι ζωές τριών γυναικών αλλάζουν για πάντα όταν ένας αδίστακτος διώκτης παραβιάζει τους λογαριασμούς τους στα social media. Κι αυτές είναι λίγες από τα πολλά θύματά του.
Το Σόου του Βινς Στέιπλς
Σχετικά διάσημος και περίπου πλούσιος, ο ράπερ και ηθοποιός Βινς Στέιπλς βιώνει τις προκλήσεις και τις εκπλήξεις της καθημερινότητας στη γενέτειρά του, το Λονγκ Μπιτς.
Μικρός Νικολάς: Η Ζωή ενός Κατεργάρη
Ο έφηβος Νικόλας κυκλοφορούσε με πολιτικούς, εκατομμυριούχους και γαλαζοαίματους. Aυτή η σειρά ντοκιμαντέρ επανεξετάζει την ιστορία του μέσα από σημαντικές μαρτυρίες.
Ο Οίκος των Νίντζα
Μια δυσλειτουργική οικογένεια, που προέρχεται από έναν έξοχο οίκο νίντζα, αναλαμβάνει ξανά μετά από χρόνια σκοτεινές αποστολές για να αντιμετωπίσει επερχόμενες απειλές.
Law & Order: Special Victims Unit
Αυτή η τολμηρή αστυνομική σειρά ακολουθεί μέλη της Ειδικής Ομάδας καθώς ερευνούν σεξουαλικά εγκλήματα όπως βιασμούς, αιμομιξία και παιδοφιλία.