Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Under Paris

Ταινία, 2024, 104 λεπτά
Under Paris
Για να σώσει το Παρίσι από ένα λουτρό αίματος, μια επιστήμονας καλείται να αντιμετωπίσει το τραγικό παρελθόν της, όταν ένας γιγάντιος καρχαρίας εμφανίζεται στον Σηκουάνα.
Ο τίτλος ταινία Under Paris αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2024 και διαρκεί 104 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Under Paris: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ταινία είναι Απειλητική ατμόσφαιρα, Τρομακτικό, Σασπένς.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Under Paris

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Γαλλικά - Ηχητική περιγραφή;Γαλλικά [Αρχικ
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Under Paris

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Fatal Attraction
Η ερωτική περιπέτεια ενός παντρεμένου επιστρέφει για να τον στοιχειώσει, όταν η γυναίκα με την οποία πέρασε ένα σαββατοκύριακο αρνείται να τον ξεχάσει.
The Invitation
Ο χαμένος ξάδερφος της Ίβι την προσκαλεί σ' έναν πλούσιο γάμο στην Αγγλία, όπου ανακαλύπτει ένα διεστραμμένο οικογενειακό μυστικό που απειλεί να της αναστατώσει τη ζωή.
Don't Worry Darling
Σε μια λαμπερή, φαινομενικά τέλεια κοινότητα στην έρημο, η ζωή μιας νοικοκυράς καταρρέει όταν αρχίζει να κάνει τις λάθος ερωτήσεις.
Ο Διάβολος απ' την Ουρά
Για να σώσει το σπίτι των προγόνων της, μια μαρκησία μετατρέπει το μέρος σε ξενοδοχείο, όπου ένας ληστής τραπεζών κι οι δύο ηλίθιοι συνεργάτες του κρύβονται από τον Νόμο.
C'est la vie
Ο Ντιμίτρι πεθαίνει από μια ανίατη ασθένεια. Η Σουζάν θρηνεί ακόμα τον χαμό του άντρα της. Μαζί, ανακαλύπτουν ξανά τις χαρές της ζωής και του έρωτα.