Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

The Imaginary

Ταινία, 2024, 109 λεπτά
The Imaginary
Η Αμάντα κι ο φανταστικός της φίλος Ράτζερ ζουν συναρπαστικές περιπέτειες κατά φαντασίαν. Αλλά όταν ο Ράτζερ βρίσκεται μόνος του, αντιμετωπίζει μια μυστηριώδη απειλή.
Ο τίτλος ταινία The Imaginary αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2024 και διαρκεί 109 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 7 ετών. Αυτή η ταινία είναι Έξυπνο, Ευρηματικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε The Imaginary

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Γαλλικά - Ηχητική περιγραφή;Ιαπωνικά - Ηχητική περιγραφή;Ιαπων
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Ιαπωνικά

Περισσότερα όπως The Imaginary

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

The Boyfriend
Για έναν μήνα, μερικοί άντρες συγκατοικούν και δουλεύουν σ' ένα βανάκι που πουλάει καφέδες προκειμένου να έρθουν πιο κοντά κι ενδεχομένως να γνωρίσουν τον σύντροφό τους.
Beverly Hills Cop: Axel F
Σαράντα χρόνια μετά από την αξέχαστη πρώτη του υπόθεση στο Μπέβερλι Χιλς, ο Άξελ Φόλι επιστρέφει σ' αυτό που κάνει καλύτερα: να εξιχνιάζει εγκλήματα και να προκαλεί χάος.
Bullet Train
Πέντε εκτελεστές επιβιβάζονται σε μια υπερταχεία που κατευθύνεται στο Κιότο και συνειδητοποιούν ότι οι φαινομενικά διαφορετικές αποστολές τους συνδέονται μυστηριωδώς.
Πιο Κοντά στο Τέλος
Με έναν χρόνο ζωής να του απομένει, ο 17χρονος Άκιτο βρίσκει νέο νόημα στη ζωή δίνοντας χαρά σε μια άρρωστη κοπέλα που της απομένουν μόνο έξι μήνες ζωής.
Baki Hanma VS Kengan Ashura
Είναι η τελική αναμέτρηση. Οι πιο σκληροί μαχητές από το "Μπάκι Χάνμα" και το "Kengan Ashura" συγκρούονται σε μια σκληρή ταινία πολεμικών τεχνών άνευ προηγουμένου.