Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Downton Abbey: A New Era

Ταινία, 2022, 125 λεπτά
Downton Abbey: A New Era
Τα λούσα κι η λάμψη δεν λείπουν καθώς οι Κρόουλι και το αγαπημένο προσωπικό τους γυρίζουν μια βωβή ταινία στο Ντάουντον και μπαίνουν σε νέες περιπέτειες στη νότια Γαλλία.
Ο τίτλος ταινία Downton Abbey: A New Era κυκλοφόρησε το 2022 και διαρκεί 125 λεπτά. ?? ????? Sµ??, ???? ?p??eß?? ?a? ??s?? ?t??e?? p??ta????st??? st? 2? s????e? t?? d??µat?? ep???? t?? ??????a? F??????. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 7 ετών. Downton Abbey: A New Era: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ταινία είναι Πνευματώδες, Τρυφερό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Downton Abbey: A New Era

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική];Γαλλικά
Υπότιτλοι: Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά

Περισσότερα όπως Downton Abbey: A New Era

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Angels One Five
Μια μοίρα πιλότων μαχητικών συγκεντρώνεται σε μια βάση της RAF για να καταδιώξουν εχθρικά αεροπλάνα στη διάρκεια της Μάχης της Βρετανίας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Απόψε θα Έρθει ένας Φίλος
Τον Αύγουστο του 1944, Γερμανοί στρατιώτες πηγαίνουν σε ένα νοσοκομείο στις γαλλικές Άλπεις ψάχνοντας αντιστασιακούς. Όμως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.
All the Way Up
Ένας αδίστακτος ασφαλιστής κάνει τα πάντα για να αναρριχηθεί στην εταιρική ιεραρχία και να ανέλθει με την οικογένειά του στην κοινωνική κλίμακα.
Strohfeuer
Μια νεαρή μητέρα παίρνει διαζύγιο για να ζήσει ελεύθερη και να κάνει καριέρα, αλλά βλέπει πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνει παιδί μόνη της σε μια μεροληπτική κοινωνία.
Un beau monstre
Ένας χαρισματικός αλλά σαδιστής άντρας απολαμβάνει να βασανίζει ψυχολογικά τις γυναίκες του – μέχρι που η αστυνομία αποφασίζει να ερευνήσει.