Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Νέλμα Κοντάμα: Ξέπλυμα και Γοητεία

Ντοκιμαντέρ, 2024, 94 λεπτά
Νέλμα Κοντάμα: Ξέπλυμα και Γοητεία
Έξω από τη φυλακή, η διαβόητη έμπορος νομισμάτων της μαύρης αγοράς Νέλμα Κοντάμα αποκαλύπτει τη συμμετοχή της σε ένα μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς στη Βραζιλία.
Ο τίτλος ντοκιμαντέρ Νέλμα Κοντάμα: Ξέπλυμα και Γοητεία αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2024 και διαρκεί 94 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 13 ετών. Νέλμα Κοντάμα: Ξέπλυμα και Γοητεία: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ντοκιμαντέρ είναι Αυθάδικο.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Πορτογαλικά (Βραζιλίας) - Ηχητική περιγραφή;Πορτογαλικά (Βραζιλίας) [Αρχικ
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Πορτογαλικά (Βραζιλίας)

Περισσότερα όπως Νέλμα Κοντάμα: Ξέπλυμα και Γοητεία

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Mysteries of the Terracotta Warriors
Χιλιάδες πήλινοι πολεμιστές φρουρούσαν τον τάφο του πρώτου Κινέζου αυτοκράτορα. Αυτή είναι η ιστορία τους, μέσα από αρχαιολογικά τεκμήρια και αναπαραστάσεις.
Four Brothers
Όταν η μητέρα τους δολοφονείται, τέσσερα υιοθετημένα αδέρφια επιστρέφουν στη γενέτειρά τους, το Ντιτρόιτ, και ορκίζονται εκδίκηση.
Ράφα Μάρκες: Ο Αρχηγός
Ο Μεξικανός αμυντικός θυμάται νίκες και ήττες από τον κόσμο του ποδοσφαίρου και αλλού, μιλώντας συγκινημένος για τα όνειρα, τις δυσκολίες και την αποφασιστικότητά του.
How to Rob a Bank
Σ' αυτό το ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος, ένας χαρισματικός επαναστάτης στο Σιάτλ του 1990 κάνει μια σειρά από πρωτοφανείς, κινηματογραφικές ληστείες τραπεζών.
The Lost Son
Καθώς προσπαθεί να πείσει μια σεξεργάτρια να τον βοηθήσει να βρει τον επικεφαλής ενός δικτύου σωματεμπορίας παιδιών, ένας ερευνητής μαθαίνει ότι διατρέχει μεγάλο κίνδυνο.