Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

H διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, σενάριο για το Netflix

H διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, σενάριο για το Netflix H διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, σενάριο για το Netflix H διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, σενάριο για το Netflix ...
Ημερομηνία: 27 Νοεμβρίου 2023 21:00  |  Διαβάστε περισσότερα για Documento

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Μέσα απ' το Παράθυρο 3: Το Βλέμμα σου
Η Ρακέλ κι ο Άρης δεν έχουν ξεχάσει ο ένας τον άλλον, παρότι βγαίνουν με άλλους. Θα ξανασμίξουν, παρά την πίεση της οικογένειας, στο τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας;
Mea Culpa
Μια δικηγόρος πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην οικογένεια, το καθήκον και τις δικές της επικίνδυνες επιθυμίες όταν αναλαμβάνει έναν καλλιτέχνη που κατηγορείται για φόνο.
Απόψε θα Έρθει ένας Φίλος
Τον Αύγουστο του 1944, Γερμανοί στρατιώτες πηγαίνουν σε ένα νοσοκομείο στις γαλλικές Άλπεις ψάχνοντας αντιστασιακούς. Όμως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.
All the Way Up
Ένας αδίστακτος ασφαλιστής κάνει τα πάντα για να αναρριχηθεί στην εταιρική ιεραρχία και να ανέλθει με την οικογένειά του στην κοινωνική κλίμακα.
Μόνο σε Μένα Συμβαίνουν
Όταν κάποιοι εκβιαστές βάζουν στο μάτι έναν σημαίνοντα βαρόνο του Τύπου, ένας κακότυχος δημοσιογράφος μπλέκει σε μια απίστευτη περιπέτεια με την κόρη του.