Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Μπάσμα

Ταινία, 2024, 105 λεπτά
Μπάσμα
Μια νεαρή γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία που σπουδάζει στο εξωτερικό επιστρέφει στην Τζέντα, όπου μαθαίνει ότι η οικογένειά της την προστατεύει από δύσκολες αλήθειες.
Ο τίτλος ταινία Μπάσμα αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2024 και διαρκεί 105 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 13 ετών. Μπάσμα: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ταινία είναι Τρυφερό, Συγκινητικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Μπάσμα

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αραβικά (Σαουδικής Αραβίας) [Αρχική];Αραβικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά;Γαλλικά - Ηχητική περιγραφή
Υπότιτλοι: Αραβικά (Σαουδικής Αραβίας);Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά

Περισσότερα όπως Μπάσμα

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Boy Erased
Όταν οι θρησκόληπτοι γονείς του τον στέλνουν για θεραπεία μεταστροφής, ένας νέος αγωνίζεται να συμφιλιώσει τη σεξουαλική του ταυτότητα με τις πεποιθήσεις της οικογένειας.
The Fault in Our Stars
Δύο έφηβοι γνωρίζονται σε μια ομάδα στήριξης για καρκινοπαθείς και βιώνουν μαζί τις δυσκολίες μιας νέας σχέσης που χτίζεται στη σκιά μιας ασθένειας σε τελικό στάδιο.
Four Brothers
Όταν η μητέρα τους δολοφονείται, τέσσερα υιοθετημένα αδέρφια επιστρέφουν στη γενέτειρά τους, το Ντιτρόιτ, και ορκίζονται εκδίκηση.
Don't Worry Darling
Σε μια λαμπερή, φαινομενικά τέλεια κοινότητα στην έρημο, η ζωή μιας νοικοκυράς καταρρέει όταν αρχίζει να κάνει τις λάθος ερωτήσεις.
Μια Μοιρασμένη Καρδιά
Ένα ζευγάρι Γερμανών υιοθετεί ένα αγόρι που έχασε την οικογένειά του στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Χρόνια μετά, η βιολογική του μητέρα εμφανίζεται διεκδικώντας την κηδεμονία.