Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Mother's Day

Ταινία, 2023, 94 λεπτά
Mother's Day
Όταν απάγεται ο γιος που δεν γνώρισε ποτέ, η πρώην πράκτορας Νίνα ξεσκονίζει τις δολοφονικές της δεξιότητες για να τον φέρει σπίτι – και κανείς δεν θα της σταθεί εμπόδιο.
Ο τίτλος ταινία Mother's Day αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2023 και διαρκεί 94 λεπτά. ? ??????s?a G?????ßs?a ("Hold Tight") p??ta????ste? st? ????e? d??s?? se s?????es?a t?? ?at???? ????ß?t?. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Mother's Day: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ταινία είναι Ρεαλιστικό, Σασπένς, Συναρπαστικό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Mother's Day

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Γερμανικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Πολωνικά - Ηχητική περιγραφή;Πολωνικά [Αρχική];Τουρκικά
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Πολωνικά

Περισσότερα όπως Mother's Day

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Τα Λαγωνικά
Δύο νεαροί πυγμάχοι συνεργάζονται με έναν καλοπροαίρετο δανειστή για να εξοντώσουν έναν αδίστακτο τοκογλύφο που εκμεταλλεύεται τους οικονομικά απελπισμένους.
FUBAR
Όταν ένας πατέρας κι η κόρη του ανακαλύπτουν ότι δουλεύουν κι οι δύο κρυφά για τη CIA, μια ήδη παράτολμη μυστική αποστολή γίνεται μια δυσλειτουργική οικογενειακή υπόθεση.
Fanfic
Δύο μαθητές λυκείου αναπτύσσουν μια δυνατή σχέση μέσα από τις δυσκολίες, καθώς προσπαθούν να ανακαλύψουν και να εκφράσουν τον πιο αληθινό εαυτό τους.
Σε Επιφυλακή
Όταν οι υποψίες πέφτουν σ' έναν πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών, πρέπει να κινηθεί γρήγορα για να αποδείξει την αθωότητά του και να αποτρέψει μια σημαντική δολοφονία.
The Mother
Μια επαγγελματίας εκτελέστρια βγαίνει από την κρυψώνα της για να προστατέψει την κόρη που δεν έχει γνωρίσει ποτέ από αδίστακτους εγκληματίες που θέλουν να την εκδικηθούν.