Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Ματ Ράιφ: Φυσική Επιλογή

Ταινία, 2023, 64 λεπτά
Ματ Ράιφ: Φυσική Επιλογή
Από το πρόβλημά του με τους κρυστάλλους προστασίας μέχρι τη διαμάχη του με τα τρολ του διαδικτύου, ο κωμικός Ματ Ράιφ δεν κρατά τίποτα κρυφό στο απολαυστικό σταντ απ του.
Ο τίτλος ταινία Ματ Ράιφ: Φυσική Επιλογή αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2023 και διαρκεί 64 λεπτά. Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Ματ Ράιφ: Φυσική Επιλογή: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η ταινία είναι Πικάντικο, Αυθάδικο.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιός

Σκηνοθέτης

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή;Αγγλικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά

Περισσότερα όπως Ματ Ράιφ: Φυσική Επιλογή

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Μάικ Μπιρμπίγκλια: Ο Γέρος και η Πισίνα
Σ' αυτό το ειλικρινές σόου, ο κωμικός Μάικ Μπιρμπίγκλια μιλάει σαν χείμαρρος για τον θάνατο, τις ιατρικές εξετάσεις, τα φυσικά μαξιλάρια και μια πισίνα με πολύ χλώριο.
Beth Stelling: If You Didn't Want Me Then
Η κωμικός Μπεθ Στέλινγκ γερνά σε σκυλίσια χρόνια, κάνει κάμπινγκ με έναν τάχα σύζυγο και παρακολουθεί τα ρακούν του μπαμπά της, σ' αυτό το διακριτικά χαλαρό σταντ απ.
Chappelle's Home Team - Luenell: Town Business
Προσδεθείτε καθώς η Λουενέλ μιλά για κακούς συγκατοίκους, βεντέτες στην πρώτη θέση, μωρά χωρίς κάλτσες και άλλες ταξιδιωτικές ατυχίες σε αυτό το θρασύτατο σταντ απ σόου.
Tom Segura: Sledgehammer
Από την ασυνήθιστη εξομολόγηση του μπαμπά του πριν πεθάνει μέχρι το να βλέπει τη μαμά του να "φτιάχνεται", ο Τομ Σεγκούρα αφηγείται μερικές πολύ ειλικρινείς ιστορίες.
85 South: Ghetto Legends
Οι DC Young Fly, Κάρλους Μίλερ και Chico Bean φέρνουν στη σκηνή το επιτυχημένο τους podcast για ένα μοναδικό κωμικό event στο οποίο όλα επιτρέπονται.