Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Μάκαναϊ: Η Μαγείρισσα των Μάικο

Τηλεοπτική-εκπομπή, 2023
Μάκαναϊ: Η Μαγείρισσα των Μάικο
Με όνειρο να γίνουν μάικο, δύο αχώριστες φίλες μετακομίζουν στο Κιότο, όπου τελικά κατευθύνονται από διαφορετικούς πόθους, ενώ ζουν κάτω από την ίδια στέγη.
Ο τίτλος τηλεοπτική-εκπομπή Μάκαναϊ: Η Μαγείρισσα των Μάικο αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2023. ?p? t?? ß?aße?µ??? µe ???s? F?????a s??????t? ????????? ???e??ta ("???fte? ?atast?µ?t??") Προτείνεται για ηλικίες άνω των 13 ετών. Μάκαναϊ: Η Μαγείρισσα των Μάικο: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η τηλεοπτική-εκπομπή είναι Χαμηλών τόνων, Προσωπικό, Τρυφερό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Μάκαναϊ: Η Μαγείρισσα των Μάικο

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά;Ιαπωνικά - Ηχητική περιγραφή;Ιαπωνικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Ιαπωνικά

Περισσότερα όπως Μάκαναϊ: Η Μαγείρισσα των Μάικο

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

MAKE MY DAY
Σε έναν παγωμένο, αλλά πολλά υποσχόμενο απομονωμένο πλανήτη, αιχμάλωτοι πρέπει να βρουν στο υπέδαφος μια σπάνια πηγή ενέργειας που οδηγεί όμως σε κάτι θανατηφόρο.
Freeridge
Μια παρέα εφήβων προσπαθεί να αντιστρέψει μια κατάρα, όταν ένα παράξενο παλιό κουτί φαίνεται πως φέρνει κακοτυχία –και άλλα– στις ζωές τους.
Detective Conan: The Culprit Hanzawa
Ένας ύποπτος με μορφή σιλουέτας και φονικές διαθέσεις μετακομίζει στην πόλη του εγκλήματος, Μπέικα. Μια spinoff παρωδία του "Ντετέκτιβ Κόναν".
Legal High
Ένας φιλοχρήματος δικηγόρος και μια έντιμη νέα υπάλληλος γίνονται ένα απίθανο δίδυμο στα δικαστήρια σε αυτό το ριμέικ της ομώνυμης γιαπωνέζικης σειράς.
Moment of Eighteen
Ένας παρεξηγημένος μοναχικός τύπος αναγκάζεται να βγει από το καβούκι του όταν αλλάζει σχολείο, όπου βρίσκει νέα βάσανα - και την πρώτη του αγάπη.