Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Μάκαναϊ: Η Μαγείρισσα των Μάικο

Τηλεοπτική-εκπομπή, 2023
Μάκαναϊ: Η Μαγείρισσα των Μάικο
Με όνειρο να γίνουν μάικο, δύο αχώριστες φίλες μετακομίζουν στο Κιότο, όπου τελικά κατευθύνονται από διαφορετικούς πόθους, ενώ ζουν κάτω από την ίδια στέγη.
Ο τίτλος τηλεοπτική-εκπομπή Μάκαναϊ: Η Μαγείρισσα των Μάικο αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2023. ?p? t?? ß?aße?µ??? µe ???s? F?????a s??????t? ????????? ???e??ta ("???fte? ?atast?µ?t??") Προτείνεται για ηλικίες άνω των 13 ετών. Μάκαναϊ: Η Μαγείρισσα των Μάικο: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η τηλεοπτική-εκπομπή είναι Χαμηλών τόνων, Προσωπικό, Τρυφερό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Μάκαναϊ: Η Μαγείρισσα των Μάικο

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Αγγλικά;Ιαπωνικά - Ηχητική περιγραφή;Ιαπωνικά [Αρχική]
Υπότιτλοι: Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Ιαπωνικά

Περισσότερα όπως Μάκαναϊ: Η Μαγείρισσα των Μάικο

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Το Σόου του Βινς Στέιπλς
Σχετικά διάσημος και περίπου πλούσιος, ο ράπερ και ηθοποιός Βινς Στέιπλς βιώνει τις προκλήσεις και τις εκπλήξεις της καθημερινότητας στη γενέτειρά του, το Λονγκ Μπιτς.
Ο Οίκος των Νίντζα
Μια δυσλειτουργική οικογένεια, που προέρχεται από έναν έξοχο οίκο νίντζα, αναλαμβάνει ξανά μετά από χρόνια σκοτεινές αποστολές για να αντιμετωπίσει επερχόμενες απειλές.
Law & Order: Special Victims Unit
Αυτή η τολμηρή αστυνομική σειρά ακολουθεί μέλη της Ειδικής Ομάδας καθώς ερευνούν σεξουαλικά εγκλήματα όπως βιασμούς, αιμομιξία και παιδοφιλία.
NCIS
Απολαύστε τους ιδιαίτερους πράκτορες του NCIS, της Ναυτικής Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, καθώς εντοπίζουν τρομοκράτες και άλλους μεγάλους εγκληματίες.
Μία Ημέρα
Μετά τη νύχτα της αποφοίτησης, οι δρόμοι της Έμα και του Ντέξτερ χωρίζουν — αλλά οι ζωές τους παραμένουν συνυφασμένες. Βασισμένο σε μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Νίκολς.