Μήπως ψάχνατε το Movies-Net.com για το Netflix USA;

Copenhagen Cowboy

Τηλεοπτική-εκπομπή, 2023
Copenhagen Cowboy
Μια γυναίκα με μυστηριώδεις υπερφυσικές ικανότητες, που σε όλη της τη ζωή την πουλούσαν ως άνθρωπο που φέρνει τύχη, αναζητά εκδίκηση ενάντια σε όσους της έκαναν κακό.
Ο τίτλος τηλεοπτική-εκπομπή Copenhagen Cowboy αποτελεί Πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix και κυκλοφόρησε το 2023. ? ??t?e?a ?p???t???ß?t? ("? ?????") p??ta????ste? st? s?a?d??aß??? se??? ????? t?? ?????a? ???t???? ?ef? ("Drive"). Προτείνεται για ηλικίες άνω των 16 ετών. Copenhagen Cowboy: είναι διαθέσιμο στο Netflix σε ποιότητα Ultra HD/4K εφόσον είστε συνδρομητής στο ανάλογο πρόγραμμα Netflix Αυτή η τηλεοπτική-εκπομπή είναι Σκοτεινό.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ηθοποιοί σε Copenhagen Cowboy

Γλώσσα και υπότιτλοι

Γλώσσα: Δανικά - Ηχητική περιγραφή;Δανικά [Αρχική];Γερμανικά;Αγγλικά;Γαλλικά;Τουρκικά
Υπότιτλοι: Δανικά;Γερμανικά;Ελληνικά;Αγγλικά Ηνωμένου Βασιλείου;Γαλλικά

Περισσότερα όπως Copenhagen Cowboy

Οι νέες κυκλοφορίες με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα;

Λάβετε ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό μήνυμα με όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix την εβδομάδα εκείνη.

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή.

Freeridge
Μια παρέα εφήβων προσπαθεί να αντιστρέψει μια κατάρα, όταν ένα παράξενο παλιό κουτί φαίνεται πως φέρνει κακοτυχία –και άλλα– στις ζωές τους.
Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn
Ο δημιουργός της σειράς, Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, και η ομάδα του περιγράφουν τη γένεση της στωικής και σκοτεινής ηρωίδας τους μέσα απ’ την κόλαση της Κοπεγχάγης.
Legal High
Ένας φιλοχρήματος δικηγόρος και μια έντιμη νέα υπάλληλος γίνονται ένα απίθανο δίδυμο στα δικαστήρια σε αυτό το ριμέικ της ομώνυμης γιαπωνέζικης σειράς.
Moment of Eighteen
Ένας παρεξηγημένος μοναχικός τύπος αναγκάζεται να βγει από το καβούκι του όταν αλλάζει σχολείο, όπου βρίσκει νέα βάσανα - και την πρώτη του αγάπη.
The Wind Blows
Όταν μαθαίνει ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ, ένας άντρας χωρίζει τη γυναίκα της ζωής του χωρίς να δώσει εξηγήσεις - αλλά τη συναντά ξανά πολλά χρόνια μετά.